SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN - OM MIG

Blogglistor, Beatrice Jakobsson

Sådär, nu ska jag dela med mig av alla frågor som jag fick i samband med att min blogg fyllde 12 år i slutet av förra månaden. Har delat upp frågorna så det kommer dyka upp flera inlägg men här är första och tack för alla frågor. Älskar att få vara ärlig och svara på frågor!


Hur mår du? Tack som frågar, det är bra med mig faktiskt!

Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord? Omtänksam, ärlig och social.

Finns det något ämne du önskar att samhället hade pratat mer om? Det finns många ämnen jag önskar samhället hade pratat om men tyvärr vet jag att det startar i krig. Det blir stora diskussioner som leder till hat så hade först önskat att samhället bara kunde gilla läget att alla har olika åsikter och det är okej. Hata inte för att någon tycker något annat sen kan vi börjar snacka.

Om du inte bodde på Gotland var skulle du bo? Stockholm och Göteborg har alltid varit två stora favoriter. Har testat på Stockholms pulsen och livet men det var inget för mig. Göteborg är nog mest likt Gotland så jag flyttar gärna till Göteborg.

Hur ser dina mål för det kommande 5 åren ut? Ett mål jag har är att få bättre inkomst via mitt företag som fotograf, har även ett mål att ha en annan bostad än vad jag har idag. Ett annat mål jag har är att faktiskt ta tag i mitt körkort igen.

Om du bara fick välja en enda sak resten av livet vad skulle det vara då? Sallad eller glass!

Vad är din hemliga talang? Haha, vet inte ens om de är en hemlig talang men jag kan blåsa upp min mage så det ser ut att jag är gravid på nolltid. Det är helt sjukt vad stor den blir, skulle även säga att jag är ganska duktig på att stalka upp människor.

Vad gör du för att vända en dålig dag till en bra? Beror helt på vad som gör det till en dålig dag, har jag försovit mig är dagen förstörs oavsett men annars brukar det hjälpa att prata med någon som förstår mig eller umgås med någon som står mig nära.

Vill du fortsätta att bo på Gotland? Ja! Om jag skulle få för mig att flytta måste jag ha en sommarstuga eller något annat boende här. Kommer inte kunna lämna Gotland hur som helst. Min pärla där jag är uppväxt lämnar man inte hur som helst.

Vilken är din favorit maträtt och efterrätt? Pastasallad är det bästa jag vet i olika blandningar sedan älskar jag glass som efterrätt men när jag är ute äter jag gärna en smarrig köttbit och någon god bakelse som efterrätt.

Har du någon tatuering? 2 stycken tatueringar har jag. Min första tatuering gjorde jag ganska spontant i början av 2015, hade länge viljat göra en tatuering och bara några dagar bestämde jag mig för en kamera på handleden som samtidigt var ganska självklart. Min andra tatuering gjorde jag i början av 2020 i Thailand, den är lite mer komplicerad. Det finns 6 stjärnor som står för mina 4 riktig syskon samt mamma och pappa. I tatueringen hittar man även 9 olika cirklar som står för mina 9 halvsyskon och tillsammans blir det min stjärnbild med en ny design. Hela min familj är sammankopplad i mitt stjärntecken och jag älskar det!

Drömresa? När jag var yngre lät Hawaii som en drömresa vilket det fortfarande är men under tiden har jag blivit mer förälskad i Norge då man kan åka på roadtrip och tälta. Samtidigt vill jag besöka Bahamas för att bada med grisar vilket är mitt favoritdjur men sen bara för några veckor sedan blev jag förälskad i DisneyLand så nu är jag kluven. Kan inte svara ett ställe!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Vilka supersnygga tatueringar! Roligt att få veta mer om dig, kram fina du <3

nouw.com/hilma
Frozenvanilla
Frozenvanilla,

Så kul att få veta mer om dej. Fina tatueringar och kul med en egendesignad.😊

nouw.com/frozenvanilla
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Asså jag älskar din tatuering 😍 tack så mycket för fina svar!

nouw.com/emelieanderssoon
elinm
elinm,

Kul läsning! 😊

nouw.com/elinm
linndossing
linndossing,
Kul att lära känna dig bättre, tatueringen är så fin 😍
nouw.com/linndossing
hilmak
hilmak,

Roligt att läsa dina svar! Känner att jag måste besöka Gotland när Corona lugnat sig igen!! 😍😘

nouw.com/hilmak
Carolina,

Roligt att ta del av dig genom mer inriktade frågor 😃
Kommer själv från Stockholm och blivit mycket lugnare i kroppen sen jag flyttade till Örebro hehe. Men älskar ändå min hemstad!
Otroligt fina tatueringar 😃

knaset.com
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Godmorgon fina du! Det är verkligen något speciellt med att få sitta och svara på frågor, så personligt och mysigt! Älskar att få ta del av dina svar! Vilka spännande frågor du fick! Vilka grymma mål du har! Dom kommer du klara galant! Jag har också som mål att ta tag i mitt körkort, hoppas på att ha det nästa år. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Hannativeskog
Hannativeskog,

åh älskar tauteringarna ! 😃

nouw.com/hannativeskog
amaliev
amaliev,

Så morsomt å bli bedre kjent med deg! Håper du skal ha mange flere i fremtiden! 😍♥️

nouw.com/amaliev