svar på en fråga från en anonym

Fick en fråga, har du lärt dig något sen ett år sen då det tog slut mellan dig och ditt ex.

Tänkte bara berätta lite snabbt så alla hänger med, för nästan ett år sen tog det slut mellan mig och mitt ex. Efter ett år sen har vi tagit tid att ta kontakt med varandra, något vi skulle kunna göra för flera månader sen. Så det är något jag inte ångrar, men tur att man inte ska bahöva vara ovän med honom.

Men det viktigaste jag lärt mig under det här året är att kämpa och kämpa. Man kan alltid kämpa, det är ingen som kan stoppa dig. Men bestämer du dig för att inte kämpa så har du valt din egen väg. Fast jag inte ville kämpa insåg jag efter ett tag jag måste göra det om man ska sluta vara ledsen. och är du en vän så är det värsta ordet du kan säga till någon som försöker kämpa. ''gå vidare, skit i han, glöm bara han.'' det var det värsta en vän kunde säga, det bästa dom skulle kunna säga är. ''kämpa nu, jag vet att du klarar det eller ta den tiden du behöver'' man ska kämpa, ta vara på all hjälp man får, och ta den tid man behöver.

Men just när det tagit slut kan inte en vän säga ''glöm han, du hittar någon bättre, bla bla bla'' för det går inte över bara på en dag, men någon gång måste man se till att glömma honom. men det kan ta ett tag, riktig kärlek är inte bara så att dagen efter har man glömt honom. Under tiden har jag även lärt mig vilka jag borde prata med och vilka som inte brys sig när det händer något.

tack, till frågan. blir dock lite nyfiken vem som skrev frågan.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar