Sunday Challenge #22

TEMA | Vatten
"Vi är en grupp fotoentusiaster som varannan söndag lägger upp varsitt bidrag - som är tolkat efter ett valt tema just för den gången. Poängen med detta är att vi ska utmana oss själva att utvecklas inom fotografi och bildbehandling." Bilden är fotad: Tisdag 9 Juni 2015 - 20:58 Inställningar: Bländare - f/5,6 | Slutartid - 1/1000 | ISO 320
Tanken bakom: Som vanligt börjar det med att jag har en grymt bra idé men det slutar alltid med att jag får tänka om eftersom jag ofta behöver ha hjälp för att fotografera bilderna, en assistent helt enkelt. Istället fick det bli en bild över havet som också passar bra in i temat den här veckan. Bildbehandling: Arbetade med kurvorna, färgbalansen och fixade lite skärpa på bilden. För att se fler bidrag: Amanda, Annika och Catarina.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Åh vilken fin bild 😊
feliciao.se/
Tack underbara Liisa. Dina kommentarer värmer alltid lika mycket! <3
beattriicee.blogg.se
Emma,
såå fin bild! Hoppas du får en bra söndag 😃
nattstad.se/februariibarn
Erica,
Helt fantastisk bild! =)
faithhopelove.blogg.se
carolines ?,
Åh så fin bild!
carolines.for.me/
Emelie,
Åh vad fin bild!!
None
Caroline,
SÅ SÅ fin bild!
nouw.com/awesomecaroline
Snyggt. Tänk på att hela ISO-steg ger mer dynamik, t.ex. 100,200,400,800, osv. Stegen mellan ger mindre brus men sämre dynamik, ISO 160,320,640, osv. Och stegen man aldrig ska använda som ger mer brus och mindre dynamik, ISO 250,500,1000, osv. Detta gäller enbart med Canonkameror.
kameratrollet.se/blogg
Kanske ska nämna att om man filmar i .mov-format kan det vara önskvärt att klippa dynamiken för att få lägre brus. Filmar man i råformat med sin 7D brukar jag brusreducera i råkonverteraren och använda hela steg för att bevara så mycket dynamik som möjligt.
None
Tack för tipset!
beattriicee.blogg.se