Stekta äpplen i kanel och socker

Mat & Dryck, Recept

Godmorgon hjärtan! Startade den här dagen för tre timmar sedan och då var mitt första uppdrag att gräva fram den största koppen jag kunde hitta, det är tredje natten jag sovit dåligt så kaffe i mängder behövs för att klara av dagen!

TIPS! Testa nya recept är något som går i perioder, iaf för mig. Testade en ny frukost här om dagen och har nu blivit förälskad. Brukar sällan ha sojadryck hemma men nu är det något jag absolut kommer behöva ha till den här gröten. Mhmm, så gott! Antonija Mandir är en rolig och ärlig person, följer man henne hittar man den här frukosten hemma hos henne. Gröt med banan, stekta äpplen med kanel och socker samt sojadrycken med smak av vanilj. Skulle ni vilja testa receptet så har Oliver det sparat på sin story, han är duktig på att förklara så jag skickar er vidare för receptet. Rekommenderar verkligen frukosten!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Gott det såg ut! Brukar också göra det 😊
nouw.com/linndossing
LouiseEdling
LouiseEdling,

Gud så gott det ser ut <3

nouw.com/louiseedling
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Så himla skoj att du har testat en liten ny frukost! Alltid lika roligt att göra det tycker jag! Jag som har så svårt för havregrynsgröt kanske borde prova detta! jag vill ju så gärna gilla det men inte hittat något jag gillar att ha på så det blir gott haha. Tusen tack för ett grymt tip! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Anngelic
Anngelic,
Det där ser ju jättegott ut!
nouw.com/anngelic
Johannna
Johannna,

Åh, jag är så sjukt dålig på att äta frukost över huvudtaget <3

nouw.com/johannna
Marie,

Ojoj så gott det lät då =D

sweetwordsbymirre.com
hilmak
hilmak,
Men så gott! <3
nouw.com/hilmak
dianasdrömmar,

Gud så gott 😊

dianasdrömmar.se/
Popprinsessan
Popprinsessan,

Den sojamjölken är också grymt god att göra smoothies på! I med banan, frusen mango och ev något annat bär så har du världens godaste smoothie!
Ett annat tips till frukostgröten är också att steka banan i skivor och ha istället för äpplen. Kanske en klick nötsmör också och lite rostade pecannötter. Mums!

nouw.com/popprinsessan
Terese,

Vad gott, detta är läskigt för mitt schemalagt inlägg för imorgon som jag preppade i måndags är också liknande detta fast med soya vanilj yoghurt och hallon 😂 så jag kan tro detta är gott med soya vanilj drycken också!!

tereseflinth.se