sommarjobb,10 månader & min bror = bra dag!

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm

Idag har det hänt många bra saker, det har verkligen vart en lyckad dag för mig. Dagen började med att gå en promenad med min bror i det fina vädret och därefter åt vi mat på waynes. Vi var även nere på hamnen och åt Visby glass, den är inte god. Tycker att glassen bara smakar socker, fick ont i magen av glassen. Behöver nog inte skriva allt vi gjorde idag, men vi hade det otroligt roligt.

Har även fått kollat in hur min älskling har det i skolan och det blev även en mysig stund med honom på stan. Idag är det även en speciell dag för oss, vi har nämligen 10 månader tillsammans. Min kväll kommer bestå av att mysa med honom extra mycket idag.

Vädret har verkligen gjort mig glad idag, älskar när det är varmt och man slipper använda sin vinterjacka. Förutom att jag har haft en bra dag med fina personer har jag även fått sommar jobb. Den här sommaren kommer jag jobba på Konsum i Lärbor, blev sjukt glad när jag fick höra att jag fått jobbet (!!!) Som sagt en sjukt bra dag för mig, vad har ni gjort och har dagen vart bra?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar