SKAPA SNYGGA CANVAS

Samarbeten

I samarbete med bestcanvas.se

Inredning är något som ligger väldigt många varmt om hjärtat och när vi snackar inredning så gör tavlor ganska mycket i ett hem. Själv älskar jag att ta foton på väggarna och inte bara på mina skivor/hårddiskar. BestCanvas.se erbjuder väldigt bra canvastavlor till ett riktigt bra pris, jag minns själv när jag skapade dessa tavlor under min utbildning och jag fullkomligt älskar canvastavlor för det blir en helt annan känsla. Hos dem kan man även hitta andra saker som man kan skapa, tex handskar, pussel, muggar, mm.

Trots att hemsidan är helt magiskt och det är enkelt att förstå den så tänkte jag ändå dela med mig om hur man skapar sin egen canvastavla hos dem. Redan första sidan på deras hemsida står det canvas där man enkelt kan trycka på skapa knappen.


Därefter ska man ladda upp sin bild som man vill ha på sin canvas så det gäller att veta vart den finns på din dator, när man laddat upp bilden kommer man till en ny sida där man ska välja vad det är för produkt man vill skapa, jag valde en canvas, sedan kan man enkelt välja vilken storlek man vill ha. Själv brukar jag vilja ha stora format för det blir så häftigt och mäktigt i rummet senare. Eller kanske man vill göra en fotovägg med mindre bilder vilket också är snyggt och smart!Därefter kommer det roliga, man väljer vilken tjocklek man vill ha på tavlan. Vill man ha en vit kant runt tavlan? Eller kanske köra som jag gjort med en inviktkant. Det är väldigt snyggt med en inviktkant om man inte har tagit en närbild och måste vika mitt på ögat på en person eller liknande. Sedan älskar jag stilren kant som är svart eller vitt beroende på vad det är för bild.När du känner dig färdig, fortsätt till kundvagnen och önskar du mer så kan du alltid fortsätta beställa. När du är färdig så glöm inte att använda min rabattkod för att få mer rabatt och därefter fyller man i sin adress och slutför hela köpet! Enkelt!

Har ni själva bilder hemma på sin dator tycker jag verkligen ni ska passa på att handla en eller flera canvastavlor. Det skadar inte att besöka och se om det finns något för just dig eftersom dem har mer än bara tavlor. Vill även passa på att säga att med koden "BEATTRIICEE86" sparar ni upp till 86% hos BestCanvas vilket är underbart. Perfekt present att ge bort till någon eller sig själv!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,

Åh så perfekt! Jag försöker hitta bra sidor som gör bra tavlor/förstoringar och ska helt klart kolla in denna! Tack♡

nouw.com/emmeliesehlin
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så himla bra tips! Verkligen en fin julklapp till någon i sin närhet, eller varför inte till sig själv - precis som du säger! Lyxigt med sådan rabatt med din kod också!! ❤️

nouw.com/agnesmathilda
amaliev
amaliev,

Synes det er så herlig å få bilder i julegaver! Er så sjeldent jeg ordner med bilder selv, hvertfall bilder av familie! Virkelig en god julegave ide! 🥰

nouw.com/amaliev