Skapa din egna tavelvägg!

Samarbeten

I samarbete med Poster Store

Snacket om mitt vardagsrum har varit ett stort ämne här på bloggen senaste tiden, nymålade väggar och nytt parkettgolv. Utökade inredningen med produkter ifrån Poster Store och wow för utbudet som finns där. Tänk att det tog mig 10 timmar att bestämma mig för vilka posters och tavlor jag ville ha till mig tavelvägg och utbudet blir större varje tisdag för det släpps en ny kollektion. Har redan börjat titta på flera posters för att utöka till en större tavelvägg, älskar deras kollektioner för det är så enkelt att göra den personlig till sig själv eller någon annan.


Svarta ramar var något som kändes självklart när jag beställde hem produkterna men vilka motiv jag skulle välja var svårt, något som jag hade bestämt mig var att ha färg på affischerna. Färg är något som ligger mig nära hjärtat och därefter blev det naturligt att välja naturposters men återigen tog det flera timmar då utbudet är enormt enligt mig. Direkt när jag fick upp allt kändes mitt hem komplett, det blev så mycket mysigare och trevligare att hänga i mitt vardagsrum. Väldigt nöjd med både produkterna, leveransen och servicen ifrån Poster Store!


Rabattkoden kommer ni inte vilja missa i slutet av inlägget!Om det är något man måste inköpa till sitt hem så är det tavlor med snygga som är prisvärda posters precis det som Poster Store har. Skandinavisk design på produkterna med hög kvalitèt på pappret och som även är hållbart producerat, kan det bli bättre? Jo, för på deras sida kan man även hitta inspirerande bilder som hjälper dig med idéer för skapa din egna stil och tavelvägg. Och glöm inte att dem levererar en ny kollektion varje tisdag!Rabattkoder är alltid underbart och därför tänkte jag dela med mig av min rabattkod som ger er 35% på alla posters (förutom Selection) Kan inte kombineras med andra rabattkampanjer men annars fungerar rabatten bra på posters. Använd ”Beatrice35” för att få tillgång till rabatten som gäller i en hel månad. En helt månad och 35% rabatt?! Hur underbart är inte det? Passa på att beställ dina favoriter redan nu eller varför inte börja smyg starta med att beställa födelsedagspresenter eller julklappar till någon som behöver posters i sitt hem? Rabatten gäller fram till den 27/10.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Patriciaespe
Patriciaespe,

Åh, kul inspiration! Suger på en tavelvägg till vårat vardagsrum 😍

nouw.com/patriciaespe
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Godmorgon fina du! Åh vilket fantastiskt inlägg! Man får verkligen sån inspiration av såna här inlägg tycker jag! Tycker verkligen om tavelväggar men kan tycka att det är svårt att få till en snyggt så perfekt med inspirationen. Du har fått till det så himla hemtrevligt och snyggt! Grym du är! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Popprinsessan
Popprinsessan,

Vilken fin inspiration! Skulle verkligen behöva sätta mig och välja ut lite posters, men som du skriver - sååå svårt att välja ju! 😊

nouw.com/popprinsessan
Sophiehelena
Sophiehelena,

De va en riktigt fin tavelvägg och de syns att du valde med omsorg 🥰

nouw.com/sophiehelena
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Så himla snyggt! 🥰

nouw.com/emelieanderssoon
linndossing
linndossing,

Älskar posterstore! Så mycket snyggt du fått hem!! Kram

nouw.com/linndossing
Alice,
Sååå himla fint verkligen! <3
nouw.com/aliceemericsson
Ingajohansson
Ingajohansson,
MissJohansson
MissJohansson,

Så mycket fint! Vilket roligt samarbete! Stor kram!

nouw.com/missjohansson
? T',

wow så himla fint! älskar posters! Blir så himla personligt!

devote.se/babustyle