sista dagen denna veckan i skolan?

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80 mm

Igår blev det mest mys i min onepice dress, jag kommer nog sitta med den varje kväll känns det som. Pratade en hel del på skype igår också, det är väl det jag får göra när jag har tråkigt. Men jag pratade inte bara på skype jag försökte även plugga körkort och jag börjar få panik, jag vill ha körkortet nu. Men ändå fattar jag inte allt med teorin, det kommer bli svårt!

Idag är det tisdag och det blir några timmar i skolan sen blir det att åka hem och plugga lite mer. Tror även jag måste ta ledigt hela torsdagen också, för det inte finns några bra bussar. Så idag blir den sista dagen i skolan för min del denna vecka, sen åker vi till öland över helgen. Kommer bli så mysigt och plus att vi får träffa Kevin, som vi saknar sjukt mycket!

Vad händer för er idag då?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Pia,
Här är det jobb och hockey för hela slanten! 😊
piacharlotta.blogg.se/
N A T H A L I E saucedo?,
- Hawaii 😃
hehe, vgd dåå?
naattisplace.blogg.se/
jessica,
Reema,
vet inte om jag frågat, men det skulle vara sjukt grymt om du kunde förklara hur du får till den där suddiga bakgrunden?! Fotar med en canon oxå så de kanske går lättare att förklara hur man ställer in 😊 Skulle va sjukt snällt! 😊
reemajohnson.blogg.se/
josefine,
härligt 😊 min med!
pinksnow.blogg.se/
SANNA,
Hej Söta du! 😊
Vad händer hos dig?

Ha en bra Onsdag.
Kramar
sannaakarin.blogg.se/
Dennis,
åh, är den mobilen bra? 😃
daahlbom.blogg.se/
Stefanie,
hehe! förstår att du inte vill säga det, det gjorde inte jag heller till någon innan jag tog mitt! men du...det kommer gå bra o jag önskar dig all lycka den dagen då du har teori o sen uppkörning! detta fixar du
lothigiius.blogg.se/
Josäfin :>,
Snygg bild 😃D
jossanamigo.blogg.se/
- CLAUDIA - MY LIFE.?,
sv: Okej låter härligt, gjorde du något speciellt där eftersom du just valde Öland? 😊 Ne jag har bara varit i skolan och inte så mycket mera. Jag har en fråga, vad är det som hoppar upp som en varning och står tyå text & siffran 40 när man kommer till din blogg?
piecesofmeandmywriting.webblogg.se/