sex månader med min pojkvän!

Foto: Beatrice Jakobsson (jag) Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Förlåt att jag inte uppdaterat mina dagar här i bloggen, men jag har haft rätt mycket och ville bara passa på att njuta när det var helg. Jag kan börja med att säga att jag har haft en riktigt bra helg och skulle vilja ha längre helg om jag fick. I lördags var jag i Visby med lite trevligt folk tog även en fika med min bror innan jag tog bussen ut till min pojkvän. När jag kom hem till honom somnade vi ett tag och när vi vaknade började vi fixa mat och fruktsallad. Vi är bästa på att göra fruktsallad, den blev riktigt god.

På söndagen tog vi en lång sovmorgon, vi vaknade runt tolv tiden riktigt skönt. Vi åt lite fruktsallad och sen fick jag hjälpa honom att plugga, jag som inte tänkte plugga på söndag men det blev visst lite plugg. Därefter fortsatte jag med mitt pluggade. Senare på kvällen blev det lax till mat hur gott är inte det? Jag har aldrig ätit så god mat på länge, älskar att äta lax hos honom.

Idag är det den 5 December, vet ni vad det betyder? Att det är ett halvår för mig och min älskling, det har gått ett halvår nu. Fast det känns riktigt lite, det känns som jag känt honom hela mitt liv och att vi har vart tillsammans as länge. Mer än sex månader iaf, men ikväll blir det att åka hem till honom och sen får vi se hur vi firar det. Älskar dig otroligt mycket älskling!

Vad har ni gjort för mysigt idag?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar