Roadtrip på Fårö med brudarna!

Som ni kanske ser har jag gjort om min blogg lite mer, den här gången är min meny fräsch. Älskar min stilrena design så jag vågar inte ändra den för mycket. Under hela torsdagen umgicks jag med min kära far som äntligen är tillbaka i Sverige. Vi övningskörde och var iväg på lite äventyr.
Dagens äventyr blev också skitbra, en lång roadtrip på Fårö. Det blev över 700 bilder så några bilder kommer jag bjuda på här framöver. Förutom våran långa roadtrip och våra fotostopp blev det även fika och middag med tjejerna. Kvällen bjöd på många trevliga besök av härliga personer. Morgondagens planer är att fira min lillebror som för en timme sedan fyllde 18 år, det blir fika och även krogen på kvällen, taggad till tusen!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Josefines.se,
Härlig bild!!
josefines.se
elinn,
härligt bild! 😊 det låter bra, jodå samma här mitt år har startat kanon bra! 😊
www.nattstad.se/ElinnJL
daniella,
- Tack fina du 😊
danielas.se
Amanda,
Lät riktigt mysigt! 😊 Superfin bild med^^
aamandasphotos.blogg.se
Lotta,
Sv: Joda, det är bara bra med mig men jag har galet ont i halsen idag.. hoppas verkligen inte att jag håller på att bli förkyld 😟 Ska du göra något roligt idag då? =)
olesenstjej.blogg.se
annsoh,
Hejsan! Hur var din helg 😊?
annsoh.blogg.se
Anna Sörlin,
sv; ja! 😊 vad har du för planer för veckan då?
www.annasorliin.blogg.se
Clara,
Najs 😊 Själv så skulle jag vilja åka till Asudden på Fårö eller var det heter och foto någon mer gång.. Det finns ett strandat vrak som heter Fortuna där, gamla fiskarstugor och två gigantiska berg med krossad sten. Fast man får se så att man inte kommer under tiden det är förbud att gå utanför vägarna, eftersom att det är häckningstid för fåglarna... Ett fototips hehe.
rimfrosts.blogg.se
Sarah,
jo da det är bra med mig =)
Klarahs.blogg.se
anna,
åh va ja gillar alla dina bilder 😃!
annamarialarssson.blogg.se