RESAN SOM BLEV BORTGLÖMD PÅ BLOGGEN

Resor & Äventyr
Modell - Moa Andreasson
Modell - Linnea Söderberg

Nästan varje dag kommer det upp notiser på min mobilskärm om att jag kan titta tillbaka vad som hände för ett år sedan. Och för exakt ett år sedan var jag i Barcelona tillsammans med utbildningen och ni har läst några få inlägg om den resan, både positivt och negativt. Nu när jag tittar tillbaka i mina inlägg har jag skrivit i flera inlägg att flera bilder från resan kommer upp inom kort och ja?? Vad hände med dessa bilder eller inlägg?

Först trodde jag verkligen det skulle bli underbart att gå igenom alla bilder och sätta mig att redigera alla underbara bilder från Barcelona men det blev inte alls som jag trodde. Direkt när jag kom tillbaka efter 2,5 vecka i Barcelona så tappade jag suget redigera och gå igenom alla bilder. Den resan var verkligen intensiv och när jag kom tillbaka var det minst lika intensivt med uppgifter, redigering till kund, strax där efter åkte jag till Italien och sedan blev bilderna bortglömda.

Vi är några tjejer som har skämtat om att vi inte redigerat speciellt många bilder från resan eller inte kommer göra det pga tid, lust och att bilderna blev gamla. Nu när jag får notiser om vad som hände för ett år sedan så blev jag lite taggad på att redigera bilderna och ladda upp de för att visa vad som hände i Barcelona egentligen. Jag lovade bilder från resan inom kort men nu blev det ett år senare, tycker ni det hade vart kul att se mera bilder från resan?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Wow, bilderna är ju verkligen så otroligt vackra! 😃
nouw.com/emmaengstrom
Tusen tack tjejen. Så himla läckert med alla de där kaktusarna!
maddisenj.se
Åhh, tack!! 😊
beattriicee.se
Men åhh, tack!! 😃
beattriicee.se
Josäfin,
Oj glömde fylla i resten på förra haha, men mer bilder från denna resa!! 😃
jossanamigo.blogg.se
Haha, det är okej. Ibland glömmer man bort!! 😃
beattriicee.se
lindajanssons - fashion ,
Älskar bilderna!
lindajanssons.com