Q/A - LATELY

Q/A

Tusen tack för den här veckan, det har varit riktigt roligt att få vara veckans blogg här på Nouw och jag är så tacksam för alla nya människor jag stött på. Kärlek till alla ni som hängt med den här veckan och jag hoppas vi kommer fortsätta hänga eftersom ni bara fått tagit del av en liten procent av hela bloggen. Tack och kärlek!

Om ni vill fortsätta följa min resa vidare så får ni jättegärna följa mig via Nouw. Länk finns i slutet av inlägget!

Bild tagen av Linnéa och Christopher

Känns som du slutat svara på alla kommentarer, varför? Tidigare i veckan valde jag att sluta med det eller det var i samband med att det blev en ny månad. Jag lägger hellre ner tid på att skriva inlägg och läsa era bloggar än att svara tillbaka på alla kommentarer som kanske 30% av er läser. Kommer absolut svara alla som ha frågor eller funderingar till mig men kommer inte ha som mål att behöva svara alla kommentarer i varenda inlägg. Lägger hellre ner tid på att läsa era inlägg!

Visst stämmer det att du firar din blogg i oktober och du själv fyller år i september? Exakt! Min blogg fyller 12 år i oktober och jag fler 27 år i början av veckan som kommer. Åldersnoja deluxe men det blir nog bra ändå. Vad ska vi göra när bloggen fyller 12 år, något förslag?! Hade vart kul att göra något!

Vad roligt att du ska få nymålat, vilken färg blir det? Jaaaaaa, äntligen får jag nymålat i två rum och jag är tacksam för det trots att mitt sovrum också skulle behöva lite kärlek. Dagen innan målaren skulle komma så fick jag välja färg via telefonen, valet var väldigt enkelt. Det fanns tre färger att välja mellan, antingen vit med gulton, vit med lillaton eller vanligt vitt, så mitt svar blev vanligt vitt. Enkelt, stilrent och snyggt. Vill bara att min lägenhet ska bli färdigt!

Skulle du kunna göra flera inlägg med tips? Ohhh, jaaa!! Vänta bara tills min lägenhet är färdig och jag ska dela med mig av mer. Inte bara snack om bakgrunder utan då blir det mer ljus och hur det ser ut när jag tar bilderna. Ni kommer få en bättre inblick och mer tips när jag kan vara i min lägenhet!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

fiaberggren
fiaberggren,
12 år, shit va grymt jobbat!! <3 Sjukt fina bilder!
nouw.com/fiaberggren
Desireekujala
Desireekujala,
Men bra jobbat att du bloggatt så länge nu, jag känner mig som en riktigt nybörjare som bara bloggat i 2 år, önskar såhär i efterhand att jag hade börjat tidigare <3
nouw.com/desireekujala
Hilma
Hilma,
Massa kramar till dig finis! Shit vad coolt att du bloggat så länge! <3
nouw.com/hilma
Denices
Denices,
Så grymt 👌🏽
nouw.com/denices
johnssons
johnssons,
Coolt att du bloggat så länge , älskar din blogg<3
nouw.com/johnssons
lisaoberg
lisaoberg,
mariestark
mariestark,
grym tjej du är älskar din blogg
nouw.com/mariestark
linndossing
linndossing,
Galet hur många år du bloggat! Såklart du ska fira det! Kram
nouw.com/linndossing
Sophiehelena
Sophiehelena,
Grymt att du har bloggat så länge, vad kul 🤩
nouw.com/sophiehelena
celinelundqvists
celinelundqvists,
Jag har också blivit dålig på att svara på kommentarer på min blogg haha, känns så enformigt ofta!
nouw.com/celinelundqvists