Platser jag vill besöka - del ett

Först tänkte jag göra ett enkelt inlägg där jag berättar om vilka plaster i världen jag vill besöka. Men insåg rätt snabbt att jag vill besöka hela världen. För att ha något speciellt att blogga om så har jag gjort en ny kategori där jag kommer dela upp alla platser i olika inlägg som jag måste besöka. Kommer börja med dom absolut viktigaste platserna. Egentligen klarar jag inte av att se dom här bilderna eftersom att jag bara blir mer fotosugen för varje sekund som går. Tänk om jag kunde packa väskan nu för att senare dra iväg på mina drömäventyr för att fotografera tills kameran går sönder.
- Vattnet faller från en klippa som är täckt med mossa, hur vackert är inte det? Kan redan nu föreställa mig alla olika vinklar som man skulle kunna fotografera i, det ser helt magiskt ut.
- Fatta vad häftigt det måste vara att besöka den här platsen. Unikt höga och smala berg som bildades för ungeför 380 miljoner år sedan. Har ni sett Avatar känner ni säkert till platsen.
- Förutom att se den här magiska stenen som hänger ut ur berget på cirka 200 meter upp i luftenvill jag köra en roadtrip i Norge. Fantastisk landskap som jag verkligen vill uppleva med mina egna ögon. Bilderna är ifrån google (inspiration ifrån esmeraldaedenberg.blogg.se)

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar