Photowall är en ny favorit!

Betalt samarbete med Photowall.se

Photowall är ett företag som tillverkar tapeter, canvastavlor och posters, du kan även välja en egen bild om det önskas. I samarbetet fick jag välja ut tre canvastavlor ifrån deras sortiment och vid min sida hade jag killen som fick hjälpa mig. Vågar inte gissa hur länge jag satt och bläddrade på deras sida eftersom sortiment är extremt stort vilket jag älskar. Sortimentet ska vara stort hos företag så det finns något för alla och här kommer ni inte bli besvikna för det är extremt bra kvalité och bra utbud.

Vet ni vad det bästa är med det här samarbetet? Jo att det finns en kod till alla er som också behöver pimpa upp hemmet med något nytt och fräscht. Koden gäller i 3 månader och du får 25% rabatt + fri frakt när du anger beattriicee25 i kassan.

Basilica Sant Maria della Salute In Venice / Plane

Valde 100x50 på båda motiven.

Galaxies Reflection

Valde 70x50 på det här motivet.


Som ni vet så bor jag och killen på två olika ställen men planen är att flytta tillsammans men hittar vi inget under sommaren kommer jag att flytta till honom och därför valde vi att sätta upp tavlorna hos honom. Helst skulle jag vilja flytta till något nytt med honom men vi får överleva med tapeterna som inte är så förtjust i men när vi hittar något nytt tillsammans kommer vi absolut att beställa mer ifrån photowall, kanske någon cool tapet eller varför inte flera motiv att hänga på väggarna, längtar redan!


Tycker det blev så fint, vad tycker ni? Glöm inte att använda rabattkoden!

#photowallsweden #wallpaper #mural #interior #konst

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar