PHI PHI ISLAND - MAGI

Resor & Äventyr

Maya Bay

Vi börjar närma oss sista veckan här i Thailand och tiden har verkligen gått så fort men det känns okej då vi verkligen haft det helt underbart. För två dagar sedan åkte vi på dagsutflykt till magiska öar, vi körde nästan samma utflykt som vi gjorde för fyra år sedan, det var en ö vi inte kunde besöka då den hade stängt men jag klagar inte då jag fick se alla andra magiska öar. Vi började med att åka förbi Maya Bay, första gången så stannade vi här för att bada men den här gången var ön stängd och vi kunde inte stanna utan vi fick enbart se den men det räcker för jag älskar att bara se bergen. Vi stannade även utanför en ö där vi snorklade på 40 meters djupt i en timme, det var verkligen så underbart. Efter vi snorklat åkte vidare för att se en plats som heter Viking Cave, där finns det kalkstensgrottor med väggmålningar.

Viking Cave

Monkey Beach

Förutom alla magiska berg måste vi väl snacka om hur magiskt det är med vattnet? Vattnet är helt magiskt och färger är obeskrivlig. Innan vi skulle stanna för att äta lunch åkte vi förbi Monkey Beach. Vi såg några apor på den ön men vi stannade ej då dem kan vara ganska aggressiva och ingen av oss hade direkt någon försäkring om det skulle ske.

Phi Phi Don var ön vi skulle äta lunch på och vi fick även tid till att besöka ön och kolla runt innan vi skulle vidare till sista destinationen.

Phi Phi Don

Vårat team som hade koll på oss hela dagen, alltså våran guide, chaufför och medhjälpare är något som gjorde resan ännu bättre. Trevlig personal som hade en bra engelska och var väldigt roliga. Ett bra team helt enkelt. Förutom att vi hade ett bra team så träffade vi även en svensk familj på äventyret som var väldigt trevliga.

Khai Island

Sista platsen eller ön vi var på innan vi skulle tillbaka till Phuket var Khai Island. Där stannade vi för att äta frukt men också snorkla. Vi låg i vattnet hela tiden vi var där och snorklade, jäklar vad underbart och magiskt det är att se alla vattendjur. Skulle lätt kunna snorkla i flera timmar så länge det inte finns farliga djur. Snorkla, alla fina miljöer, bra sällskap och ett grymt bra team under hela äventyret. Så lyckad dag! Koraller fanns det mängder av och jag hade gärna viljat tagit med mig korallerna hem men eftersom man inte får fick jag passa på att ta bilden på alla koraller i olika storlekar. Visst är det vackert? Tänk att det är mycket vackrare i verkligheten, wow!

Follow me on: Instagram/Nouw

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

wiilmahansson
wiilmahansson,
ÅÅÅHH vilken fantastisk miljö! Där hade jag velat vara alla dagar i veckan!
nouw.com/wiilmahansson
beattriicee
beattriicee,
Visst är det helt fantastiskt!! Helt magiskt och jag förstår verkligen dig! ❤️
nouw.com/beattriicee
Delila,
Herregud va vackert!
delilabasic.devote.se
beattriicee
beattriicee,
Visst är det helt vackert?
nouw.com/beattriicee
Sara,
Åååh så härligt, nu vill man verkligen resa bort <3
www.aamaziing.se
beattriicee
beattriicee,
Förstår att du vill resa iväg!! <3
nouw.com/beattriicee
enna,
Vilka magiska platser!
sayyeastofashion.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Vissst är det!!?
nouw.com/beattriicee
Julia Svensson,
Men wow så fina bilder!!
juliasvenssons.se
beattriicee
beattriicee,
aliceemericsson
aliceemericsson,
Wow, vilken dag, så otroligt vackert! Härligt att teamet var bra, sånt gör ju så mycket, och så himla coolt att snorkla, det skulle jag också vilja testa! 😃
nouw.com/aliceemericsson
beattriicee
beattriicee,
Underbar dag!! Ja men det gör verkligen så mycket att ha ett bra team! Du måste snorkla!! Det är obeskrivligt! 😍❤️
nouw.com/beattriicee
Heléna,
Jag älskar vatten och alla dess färger - vilket paradis att få snorkla runt där och se allt som finns under vattenytan! Tråkigt att aporna var så aggresiva. Hoppas du får en fin vecka fina du! Kramar <3 <3 <3
lehdla.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
JAG ÄLSKAR FÄRGERNA I VATTNET! Så underbart att snooooorkla! Alla apor är typ aggresiva om det inte går på något zoo eller är påverkade av något dåligt! KRAM! <3
nouw.com/beattriicee
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Som sagt verkar och ser det helt magiskt ut! Har själv en liten dröm om att få åka båt runtomkring och se mig om, för att sen snorkla! Alltså vilken upplevelse!! 😃 Har inte varit så sugen på Thailand innan men nu tycker jag det lockar mer och mer <3 Älskar att du delar detta! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
beattriicee
beattriicee,
Alltså, är det något man måste uppleva är det att åka på äventyr med båt för att sedan snorkla!! Så magiskt! 😄 Åhh vad kul att du känner att det lockar och jag uppskattar verkligen att du älskar att jag delar med mig av äventyr! ❤️ stor kram finis!
nouw.com/beattriicee
Jasmine,
Wow! Vilka platser du har besökt! Kul att du delar med dig.
Kram
rosanatt.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Visst är dem helt magiska!? Klart jag delar med mig! 😍
nouw.com/beattriicee
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Så fint. Ni gjorde nog rätt i att hålla er ifrån aporna, så otäckt när dom kommer för nära. Men vilken bild du fick, den där apan sitter på repen.
nouw.com/jossustravelpics
beattriicee
beattriicee,
Ah, det är ganska otäckt när dem kommer nära. Man tror att dem ska bara tama och snälla 😂 Tack!
nouw.com/beattriicee