Paper Shapes

Stilleben
Fotograf - Beatrice Jakobsson / Retusch - Henrik Andersson
Alltså wow, dessa bilder fotograferade jag i slutet av november 2018 och i början av 2019 fick jag tillbaka bilderna som Henrik har redigerat åt mig. En månad senare fick man se en av bilderna på min Instagram (@beattriicee) och fyra månader senare dyker bilderna upp här i bloggen då ni äntligen få se flera bilder. Just nu sitter jag på väldigt många bilder som är färdiga eller som behövs lite mer kärlek innan publicering. Anledningen är för att jag vill att alla företag/personer ska få chansen att använda bilderna först. Kan vara allt ifrån modeller, företag eller bildbehandlare som hjälpt mig. Samtidigt är det bra att jag redan nu börjar vänja mig med att dela med mig av bilderna senare än andra då man inte kan berätta om alla projekt direkt när man jobbar med större kampanjer, företag eller liknande. Förhoppningsvis ska jag försöka hinna redigera mina egna projekt jag kan dela med mig av direkt när bilderna är klara eftersom det är mina privata projekt. Under den här månaden kommer jag även bjuda på flera bilder och projekt jag gjort och jag kan äntligen dela med mig av bilderna då kunden valt att använda bilderna nu. Bilderna här i inlägget är ett eget projekt jag gjorde till min portfolio där idén var att fotografera stilleben utan någon produkt.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Frida,
Snygga bilder och kul med en massa samarbeten och projekt. Ska bli kul att ta del av dina bilder allt eftersom 😊
fridachristina.com
Johanna,
Tycker du gör helt rätt att kunden/företaget skall få använda dem först.
momentsbyjohanna.blogg.se
Lena,
Spännande jag ser fram emot att se fler bilder. Galet vad fint det kan bli med papper i olika färger men i rätt kombination! 😃
nouw.com/thelenaelisastory
Yes, det tycker jag är väldigt viktigt faktiskt oavsett om det är samarbete eller inte. Plus att om det är samarbete är det bra träning till betald jobb senare!
beattriicee.se
Tusen tack Frida, vad kul att du ser fram emot mer av mina bilder/projekt! 😊
beattriicee.se
ohhh, TACK!!! <3
beattriicee.se
Ingela,
ÅÅÅÅÅH vilka härliga bilder på dotsen <3 Älskade dem <3 Sköt om dig
www.bubbella.blogg.se
Ohh, tack!! <3
beattriicee.se
Angelica,
Såå vackert!
angelicawahlin.se