PAPER ART AND ILLUSTRATION

Godmorgon, hoppas ni fick ett underbart slut på förra månaden för nu har vi vänt blad för att ge oss in i en ny månad. Älskar att det är en ny månad för nu kanske allt vänder för mig. Är så trött på mitt humör som pendlar fram och tillbaka samt alla ständiga tankar som får mig att sjunka så den här månaden måste bara bli bättre för mig och vårkänslorna får gärna komma!


Älskar verkligen hur formerna, färgerna och skuggorna fungerar så bra tillsammans. Det behöver inte vara mer komplicerat, gillar när man inte har någon produkt och använder sig enbart av enkla saker som i detta fall när man arbetet med lager på lager.


Klockan springer snabbare än vanligt när man startar sin surfplatta. För en veckan sedan laddade jag ner ett nytt program som är mycket mer avancerad än det tidigare som jag haft. Har fortfarande inte lärt mig programmet trots att det är ganska likt alla andra adobe-program, så bara det tar tid att förstå sig på programmet men jag älskar utmaningar. Kan samtidigt inte använda alla funktioner då det behövs en penna och det äger jag inte. Borde kanske köpa en penna om detta är en ny hobby.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar