NY DESIGN, VILKEN LYCKA!


Varje kväll har jag varit sugen på att publicera min nya design och ikväll kunde jag verkligen inte låta bli att vänta längre. Finns små saker som fortfarande måste fixas eftersom jag just flyttade över designen från min test blogg, inte hundra procent klar. Men nästan.

Bloggen har blivit bredare, nya bilder i menyn/headern och även små detaljer har kommit in som en "nyhet" här. Kommer under året lägga in flera bilder i headern så det blir som ett bildspel, men vill helst ha nya bilder från det här året och har inte fotograferat så mycket i år. Efter två år byter jag design och gör den helt själv också, massor med timmar har gått åt att fixa en ny design och sen har jag även varit osäker på hur jag ville ha min design.

Som många säkert vet träffade jag Amanda Jona några dagar innan julafton 2014 och hon fixade nya bilder till min design vilket jag är väldigt tacksam för. Utan henne hade det nog inte vart någon ny design, stort tack till henne! Tycker även ni ska kika in på hennes blogg spontan.blogg.sekärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar