några av mina favoritappar

Bilder från min nya underbara mobiltelefon.

Jag tänkte bara berätta lite om mina tre favoritappar, jag har så många som jag tycker om. Men jag valde att ta tre stycken av dom bästa. Och först har vi ett spel som dom flesta brukar spela, sen har vi även ett fotoprogram och sen sporify. Det står på bilden vad dom heter iaf ni skulle vilja ladda ner dom ni också. Men jag skulle jättegärna vilja ha fler roliga appar, skulle ni kunna kommentera någon bra app så har jag något att göra idag.

För idag är jag hemma från skolan, känner om jag går till skolan kommer jag bli mer sjuk. Men stannar jag hemma i mina varma kläder och vilar under dagen kommer det lilla som jag ha gå bort tills imorgon. Jag vill inte vara hemma från skolan men det är det bästa jag kan göra nu. Annars går jag till skolan kommer jag bli mer sjuk och det betyder att det blir fler dagar från skolan om jag inte blir frisk över helgen. Så jag väljer en dag från skolan istället för fler dagar från skolan.

vad ska ni göra för roligt idag?
har ni någon favoritapp?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

M I N I I Z Z A,
amina,
sv: supersnygg va den iaf! 😃
aminaalijatic.webblogg.se/
wordfeud är beroendeframkallande 😉 mina favvoappar är facebook självklart. Tetrospin( och wordfeud), beroendeframkallande spel och några fler!

Krya på dig!
nystanetida.blogg.se/
Ebba,
Du borde prova Retro Camera & Ant Smasher 😊

ebbaswonderland.blogg.se/
Sannalitens.se,
Svar: Okej, jag själv har varit på Yasuragi som liggar på Hasseludden. Jag bor ju utanför Stockholm så det är nära, men nu ska jag på ett annat spa längre ner i Sverige, men kommer inte ihåg vad de hette. Jag längtar iallafall 😊 Har du något roligt inbokat nu i höst/vinter som du längtar till? 😊 Kram!
Sannalitens.se
Sandra,
Ny ball greeej hos mig: Vinn ett inlägg i min blogg inför alla mina 1000tals läsare!
Gå in och säg till att du är med 😃
HÄR: http://saandriiiee.blogg.se/2011/september/vinn-ett-inlagg-hos-mig.html#comment
See ya! Puss
saandriiiee.blogg.se/
isabella,
hej fina du!
Allt bra med dig? 😊
sixbillionsouls.blogg.se/
linns beautybox,
alla har fastnat för wordfeud men det har inte jag gjort. har spelat flera gånger men aldrig blivit beroende som hälften i min omgivning är.
beautyboxen.blogg.se/
Linnea,
hej söta du, hur är läget? 😊
btw, galet snygg blogg.
kram! 😊
linnesiikavaara.blogg.se/
a'photography (y,
vad heter du på wordfued? <3
amandape.blogg.se/