mycket dom senaste dagarna

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Täkte bara säga att jag lever och att jag inte haft tid med bloggen, det var mycket saker igår och mycket idag. Det blir så att jag inte hinner med bloggen. Men tänkte ta tid att skriva ett inlägg, för jag har bestämt att jag ska skriva ett inlägg varje dag. (fast jag glömt gjort det två eller tre dagar, inte bra) men ska försöka nu, jag lovar.

Igår gick jag på stan med min syster och kollade på kläder igen och hittade en snygg klänning. Plus att klockan blev mycket och när klockan var runt åtta då åkte jag och Emma ut till Lärbor för att vara med min pojkvän och hans bror. Vi åkte och badade och hade riktigt mysigt, plus att det var riktigt tråkigt väder. Det regnade så mycket så man knappt kunde se vart vi skulle köra. Men jag hade en bra kväll och det är det bästa.

Idag så har det var lite mycket, först kalas för min syster för hon fyllde år i onsdags. Sen drog vi med henne på möhippa eftersom att hon snart gifter sig. Och vi har gjort så sjukt mycket, riktigt roligt. Bilder och text kommer imorgon om jag har tid. Men det har vart så mycket vi gjort och riktigt roligt har det vart, kunde inte bli en bättre kväll.

Vad har ni gjort dom senaste dagarna?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar