möhippa för min syster

Efter vi hade vart på kalas hos min syster som just hade fyllt 30 drog vi med henne på Möhippa. Medan grabbarna drog med Daniel på svensexan. Det först uppdraget för Jessica det var att åka ner från ett berg själv. Hon är kanske inte höjdrädd, men lite rädd var hon när hon skulle göra det själv. Men hon klarade av sitt uppdrag och bra jobbat!
Här är en bild precis när, Martin säger ''Hej, Jessica. Du är nu på Högklint, hoppas du inte är höjdrädd'' Och Jessica får öppna ögonen och ser bara vatten. Det var riktigt roligt måste jag själv säga.
Här är några bilder under dagen, hon fick uppdrag att folk skulle skriva på tröjan och att folk skulle betala fem kronor för att ge Jessica en kram. Hon skulle även klippa lite kalsonglappar, allt detta gjorde vi för att Jessica skulle skämas och vi skulle ha riktigt roligt. Vi hade riktigt roligt och, Jessica klarade av sina uppdrag riktigt bra.
Efter satt vi i almedalen och mysigt, åt lite vattenmelon, saltapinnar, nötter och jordgubbar. Riktigt mysigt, det här måste vi göra om flera gånger och jag gillar att vara med dom här tjejerna. Bjuder på två bilder därifrån.
Jessicas sista uppdrag var att bita i äpple med vatten och sen leta efter sockerbitar i mjöl. Jag kan säga att det var jobbigt och har många fina bilder. Men det var nog det bästa under dagen, för vi hade riktigt roligt att se på Jessica när hon jobbade för fullt. Riktigt roligt, efter hon jobbat ett tag så var det att dra hem till Kristina. Där hemma, åt vi pizza pratade och hade mysigt.

Jag kan inte säga något annat än att vi hade mysigt, det var verkligen den bästa dagen på länge. Och sitta och prata med sina syskon och andra tjejer om allt. Det var mysigt, hoppas Jessica hade en bra dag. För det hade vi andra och nästa gång räcker det med en fika, så slipper Jessica skämas på stan.

Just nu sitter jag hemma hos min kompis Emma, på landet. Det var år och dar sen jag var här hemma, skönt att vara här hemma tycker jag. Annars har vi var i skolan, vi går i skolan tre dagar nästa vecka och sen får vi en vecka lov innan jul. Skönt, just idag glider vi bara runt och sen får vi göra många roliga saker. Vi tar även lite kort och delar ut lappar om våran skola.

Vad har ni för er just nu?
Har ni haft på möhippa?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar