mobilskal, någon som vet?


Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Min kväll igår blev det att plugga och jag har kommit en rätt lång bit på min mattematik uppgift. Annara gjorde jag inte så mycket mer, pratade med mamma på skype ett tag och pratade även med min pojkvän på skype igår. Satt även och letade efter mobil skal ett bra tag igår, men gav upp efter ett tag. Jag har ingen iphone och det finns bara skal till dom nästan. Jag har en Samsung Galaxy sll, någon som vet vart det finns snygga eller lite mer annorlunda skal till mobilen?

Idag är det tisdag och inte har det kommit någon snö idag heller, kan hoppas att vi får snö den första december. Idag i skolan har vi mattematik och sen har vi även våran radiosändning som vi ska jobba med om jag inte minns helt fel. Jag känner att jag kommer vara helt död när jag kommer hem efter skolan, för att jag somnade rätt sent igår. Kanske ta och fixa sig så man kommer iväg till skolan, jag hör av mig senare under dagen här i bloggen.

Vad har ni för planer för dagen?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

BRUNETTBLOGGEN,
du svarar alltid kort på dina kommentarer^^
brunettbloggen.se
Okej, ser film 😉
jojjjjohs.se
M*,
FELICIA :),
vilken söt bild 😊
liiica.blogg.se/
Petra-[Foto & Vardag] ?,
Åh vilken fin blogg:) hur är det med dig?=)
enbartpetra.blogg.se/
Zandra,
Cornelia,
Hej! Vad söta ni är tillsammans!!! Allt bra annars? Kram / Cornelia
corneliaeverytime.blogg.se/
S n o w w h i t e ?,
kolla in http://www.prylmecka.com, såg en bloggerska köpa ett riktigt snyggt skal därifrån till sin iPhone, kanske finns till samsung galaxy också..? Värt att kolla iaf 😉♥
snowwhite.blogg.se/
MATILDA ROSQVIST 14 ÅR,
så fin bild på er =)
matildays.blogg.se/
Malva,
Hittade du några skal? 😊
mkdn.blogg.se/