MINA MÅL FÖR 2020, ÄR DU REDO?

Blogglistor

Samma koncept det här året som tidigare år. Kortsiktiga mål utan press och ångest. Skulle jag inte klara av alla mål är det inte hela världen, vissa mål är enklare än andra. Har hela året på mig att genomföra mina mål och skulle jag ha mål för varje månad så ökar min stress och det vill jag gärna undvika. Bättre med kortsiktiga mål under hela året för man vet aldrig hur varje månad se ut. Det gäller att sätta rimliga mål som man själv vill klara och kämpa utan att känna stress, press och ångest.

MINST ETT PROJEKT I MÅNADEN

Vet inte hur mitt år kommer se ut när det gäller jobb inom mitt yrke, men det är viktigt att jag fortfarande håller igång mitt portfolio samt gör egna projekt vid sidan av. Ett projekt kan vara en bildserie på 5-10 bilder som kan användas i mitt portfolio. Kan vara matbilder, produkter, stilleben, människor, osv. Projekten måste ske oavsett hur kämpigt det kan bli!

LÄGGA MER TID PÅ MIG SJÄLV

Konstigt att jag inte haft den här punkten tidigare men nu är det på tiden att det sker. Kan inte lägga ner mer än min tid på andra, det måste finnas ett stop. Jag tar alltid mig själv sist och alla andra först. Detta år ska jag vara fokuserad på mig själv, lära känna mig själv, lägga mer tid på mig själv och se till att jag mår bra innan jag kan fokusera mer än 100% på alla andra. Jag ska tänka på mitt mående och min hälsa först. Detta är en punkt som jag tror är väldigt viktig och jobbig då jag gärna hjälper alla andra än mig själv.

SKAFFA EN TATUERING

För 5 år sedan skaffade jag min första tatuering och det är min älskade kamera. Nu har jag funderat väldigt länge på om jag ska tatuera något nytt. Vad har varit en stor frågan men av lite sol och värme har jag nu faktiskt kommit på hela min idé till tatueringen. En tatuering för min stora familj som är kopplat till mig.

KÖPA MIN DRÖMKAMERA

Ohhhh, jag drömmer för fullt nuuuu. Oj oj oj. Wow, detta år ska jag verkligen köpa min kamera som jag drömt om i flera år. Minst 3 år har jag suktat efter den här kameran. Men för tre år sedan var det alldeles för tidigt för att köpa en ny kamera då jag redan hade köpt en men nu har jag väntat och är redo för en ny kamera!!

PUBLICERA MINST 150 INLÄGG

Idéer, planer och planering pågår för fullt. Jag har så mycket jag vill dela med mig och det känns som detta kommer bli ett bra blogg år för mig. Tips inlägg, mer vardagligt, mina projekt osv kommer att publiceras under detta år. Känns bra att sätta upp ett mål på minst 150 inlägg. Redan detta året har jag 5 inlägg på knappt 2 veckor!

BAKA OCH LAGA MAT MER

Hah, började nästan skratta när jag skrev upp den här punkten som ett mål. Detta kommer bli svårt för min del. Om det är något jag avskyr är det att baka och laga mat. Anledningarna är enkla, jag blir uttråkad för att det tar långt tid och jag är inte bra på det. Nu när jag flyttat hem igen har jag större kök och min plan är inte att jag ska ÄLSKA att laga mat/baka utan mer att jag ska tycka det är okej att faktiskt ställa mig och göra det. Tycker det är ganska tråkigt att laga mat till mig själv samt att äta, men jag ska verkligen försöka ändra på det. Försöka lägga ner mer tid på att laga eller baka utan att bli uttråkad och slänga ihop något enkelt.

ETT HEMLIGT MÅL

Jag vet vad det här målet innebär och jag vill hålla det hemligt då jag tror det kommer bli lättare för mig. Men jag har skrivit upp målet på mina anteckningar och berättat vad mitt hemliga mål är till några personer. Så jag har ett vittne som kan meddela om jag klarade av målet i slutet av året. Detta är ett viktigt mål!

TRÄNA PÅ MIN ENGELSKA

Som jag tidigare nämnt är min engelska inte bra. Den är okej och man förstår mig. Men problemet är att jag pratar inte engelska med okända människor, blir alltid så nervös för att jag vet att den inte är bra och är det ett ord som jag inte kommer på så tappar jag allt helt. Så jag vill träna upp min engelska så jag kan mer än bara grund orden. Engelska var inte min grej i skolan och absolut en svårighet för min del, så nu ska jag göra ett nytt försök. Men detta år ska jag fokusera på min engelska!

LÄGGA TID PÅ MITT FÖRETAG

Att ta examen betyder så mycket mer än att bara bra färdigutbildad. Utan det är nu verkligheten börjar, det gäller att bygga upp företag, få sina kunder och lägga ner mängder med timmar på företaget. Kommer inte gå in så mycket mer just nu utan jag meddelar er under året eller i slutet av året hur det har gått som egenföretagande.

NJUTA AV SOMMAREN MINST 3 VECKOR

Känns konstigt att jag ska behöva sätta upp detta som ett mål, men det kanske fungerar bättre detta år. Förra året badade jag inte en gång, hur är det en möjligt?! Och då kan jag meddela att jag är den sista personen som man kan kalla badkruka. Hade badad året runt om jag slapp bli sjuk av kylan. Sola fick jag inte heller göra utan det gör jag nu när jag är i Thailand. Så den här sommaren ska jag hinna sola, bada, ha picknick och massor med mys som jag inte hade tid med förra sommaren!

Follow me on: Instagram/Nouw

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vilka fantastiska mål du har vännen min, man blir så himla glad över detta inlägg! Du kommer klara dessa galant finaste du 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
beattriicee
beattriicee,
Men tack vännen!! Åh, det värmer i hjärtat! Jag hoppas det! 🧡 Kram finis ✨
nouw.com/beattriicee
Johannna
Johannna,
Superbra mål som jag hoppas du når <3
nouw.com/johannna
beattriicee
beattriicee,
charlottahagg
charlottahagg,
Låter som jättebra mål och helt rätt inställning 😊
nouw.com/charlottahagg
beattriicee
beattriicee,
Tack babe! 🧡
nouw.com/beattriicee
Ajli,
sååååå kul 😃 Heja dig! Jag hatar att baka, men laga mat är sååååå kul, hoppas att du kommer in i det ordentligt 😃
ajlimuller.se
beattriicee
beattriicee,
Tack, jag känner mig sååååå peppad inför målen!! 😍
nouw.com/beattriicee
Yasmine,
Jag önskar dig all lycka till med dina mål! Och det där med att laga mat känner jag igen allt för väl hehe 😉 Stor kram till dig <3
yasmissy.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Tusen tack!! Haha! 😂 Kram! 🧡
nouw.com/beattriicee
carroat
carroat,
Vilka härliga mål, jag kommer nog med att skaffa en till tatuering i år 😍
nouw.com/carroat
beattriicee
beattriicee,
Tack!! Det låter bra! 😍
nouw.com/beattriicee
amandassofi
amandassofi,
Under mina två veckor på Malta gick min engelska från katastrof till så mycket bättre, språkresa var de bästa jag gjort och kan starkt rekommendera det.
nouw.com/amandassofi
beattriicee
beattriicee,
Åh, vad kul att höra!! Tack för tipset! 🧡
nouw.com/beattriicee
Pauline,
vilka bra och roliga mål 😃 lycka till med alla mål
lillafrokenhurtig.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Tack så mycket Pauline! 🥰
nouw.com/beattriicee
Josäfin,
Så mycket bra mål!! Ser fram emot att se allt kreativt du kommer på iår 😃D
jossanamigo.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Tack!!! vad kul att höra! 😄
nouw.com/beattriicee
fridachristinas
fridachristinas,
Vilka kloka mål, sååå inspirerande att läsa! Kram på dig finis <3
nouw.com/fridachristinas
beattriicee
beattriicee,
Tack!! Stor kram till dig bästa!! ❤️
nouw.com/beattriicee