MINA KRAV PÅ MITT HUS!

Hem & Inredning

Väldigt ofta och då menar jag väldigt ofta pratar jag om min dröm, det har verkligen blivit mer och mer aktuellt under senaste veckorna av någon anledning. Kanske för 2-3 år sedan snackade jag väldigt ofta om hus samt delade hus ifrån hemnet men sedan blev det tyst och nu har jag blivit besatt igen. Kan nästan bli besviken och irriterad att jag inte är i närheten av drömmen nu men jag ska komma fram för eller senare. I detta inlägg ska jag dela med mig av mina åtta viktigaste saker som jag alltid letar efter när det gäller drömhus. Det mesta går att bygga i efterhand så det känns ändå underbart att det går att lösa om allt inte finns!

Färg, stil och inredning är en annan process, detta är bara saker jag vill ha i mitt hem!


Vi börjar med två viktiga punkter när det gäller mitt drömhus, jag vill gärna ha högt i tak och en köksö. Känns så lyxigt men också snyggt med högt i tak så det vill jag absolut försöka hitta sedan vet jag att det är roligare att laga mat när man kan få sällskap så varför inte ha en köksö där man kan få sällskap eller ett öppet kök till vardagsrummet så slipper jag vara själv?Förmodligen finns det två badrum i mitt framsida huset jag köper men vill ändå ha två handfat när det kommer till badrum och en stor bänk för att ha prylar på. Är så trött på mitt handfat där det knappt går att tvätta ansiktet och får plats max två produkter. En annan dröm är att ha en fönsterbänk där man kan sitta och njuta. Älskar ljus och en bänk vid fönstret måste vara den bästa platsen att starta dagen på med en kopp kaffe. Det behöver inte vara den största bänken, bara man kan sitta där!Förvaring är viktigt och helst skulle jag vilja ha inbyggd förvaring i alla rum från tak till golv. Har ganska mycket saker så förvarning kommer behövas och det är snyggt. När jag har kommit så långt att jag ska köpa hus så kommer jag leta efter stora fönster eller kanske en vägg full med glas. Behöver ljus så stora fönster ska det vara om inte annars kommer jag skaffa egna, inser att jag nästan bara vill ha ett öppet hus med fönster så alla kan titta in men stora fönster är så viktigt eller en hel vägg!


Om jag inte skapar stora fönster i huset av någon tråkig anledning så skapar jag ett växthus med bara glas där jag kan få in naturligt ljus. Kanske en bit ifrån huset eller kanske strax intill huset det är inte bestämt ännu. Tänk en mysig vintersäsong där man kan sitta i sitt växthus, det behöver inte vara värme utan jag klär gärna på mig om det behövs. Det låter och ser bara så mysigt ut! Pricken över i:et hade varit ett körsbärsträd. Vet att träden inte blommar speciellt länge men det skiter jag i då det är mitt favorit träd. Inser att det tar tid för träd att växa så vet inte hur jag ska lösa problemet om det inte finns ett sånt träd på gården men jag vill verkligen ha körsbärsträd så kanske får ha växter eller kanske går det att köpa ett färdigt träd?


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Hannativeskog
Hannativeskog,

Åh älskar att läsa om drömhus! Jag längtar såååå mycket tills vi köper hus, jag sparar tills man kan verkligen köpa de där drömhuset man vill ha! Jag vill ha ett stort kök med öppen planlösning till vardagsrum och i vardagsrummet ska de vara panorama fönster 😍

nouw.com/hannativeskog
Johanna Utterberg,

Alltså JA JA JA, jag håller med om typ precis ALLT!!!!! <3 Ursch vad jag längtar till hus, vill ha det NU NU NU. 😟

johannautterberg.se
carroat
carroat,

Wow vilken härlig hus inspo och vilken härlig dröm du har! En dag kommer den slå in! ❤️

nouw.com/carroat
Ida,

Så himla härliga idéer och drömmar!! Högt i tak älskar jag också, har ändå hyfsat högt i tak i min lägenhet nu, den är ju dock betydligt mindre än ett hus haha! Vill också ett fint växthus som man kan sitta i och äta frukost på sommaren och varm choklad på vintern :')

idanilssonphoto.se
Johannna
Johannna,

Vad kul att få veta vilka saker du hade velat ha i ditt hem <3

nouw.com/johannna
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Så himla inspo inlägg 😍 drömmen!

nouw.com/emelieanderssoon
hilmak
hilmak,

Såna magiska bilder!! Släpp inte husdrömmen! Det må va mer jobb än en lägga men ack så fantastiskt!! 😍

nouw.com/hilmak
Linnéa,

Tack tack, 5,5 timmar av 8 avklarade, så snart så ⭐️ Hoppas du också får en finfin fredag ❤️

nouw.com/linnealiebig
Sara,

Åh vad kul att läsa och vilka inspobilder <3

aamaziing.se
agnesmathilda
agnesmathilda,

Men WOW!!! ❤️ Vill flytta nu typ, haha! Så himla fina inspirationsbilder verkligen!

nouw.com/agnesmathilda