Mina kortsiktiga mål 2021, hur gick det?

Summering

2021 var inte det bästa året med att ha mål eftersom det har varit så mycket annat i min vardag men jag älskar att ha mål och är mer taggad nu eftersom jag vill uppfylla allt eller skapa nya för att sedan kunna bocka av målen med ett lyckorus.

FLYGA HELIKOPTER

Får man skylla på att det var pandemin som stoppade allt? Visst släppte pandemin ett tag men då hade inte jag tid att resa iväg och speciellt när jag ska göra det tillsammans med killen. Vi ses 6 dagar varje månad och det har vi gjort i fem månader nu, så istället för att resa iväg blir det enklare att njuta av varandras sällskap hemma. Förhoppningsvis kommer vi iväg nästa år för biljetten brinner inte inne, så flyga helikopter ska jag göra för det kommer vara helt magiskt.

SPARA PENGAR

Sparat pengar har jag gjort men kanske inte i den stora mängden som jag hade hoppas på, så det blev kanske godkänt.

FLERA BILDER PÅ MIG SJÄLV

Haha, detta blev ett stort misslyckandes. Kan räkna på båda händerna hur många bilder jag tagit på mig i år som jag faktiskt skulle kunna dela med mig av. Nej det här gick inte alls som jag hade planerat.

TESTA NÅGOT NYTT

Kommer ni ihåg i början av året när jag fick för mig att måla trots att jag bara gick godkänt på bild i högstadiet? Jo jag köpte en surfplatta, penna och även ett program för att måla och jag satt i flera timmar innan sommaren började. Efter sommaren testade jag på att göra diamantmålning och wow vad jag är beroende! Så jag har verkligen lyckas med att testa något nytt.

PLANERA MIN ROADTRIP TILL NORGE

Trots att jag inte varit i Norge så ligger Norge nära mitt hjärta, naturen där är magiskt. Planera min roadtrip var något jag skulle göra detta år och jag har faktiskt börjat planera den men det är också svårt att planera i en pandemi värld. Har kollat upp platser.

RENSA/SÄLJA SAKER SOM EJ ANVÄNDS

Startade året med att rensa min garderob och senare under året började jag rensa i hemmet men jag vill bara flytta ihop med killen så jag kan göra en klok rensning för det blir bara små rensningar just nu.

GÖRA NÅGOT ÅT MINA ÖGONBRYN

Bokade en tid under januari där jag skulle göra bownlift, vilket jag gjorde. Kan inte riktigt måla mina ögonbryn så använder bara gel men jag är så mycket nöjdare med mina ögonbryn än vad jag var förr.

UPPTÄCKA FEM NY PLATS

Nya platser eller restauranger jag upptäck under året. Gullspång var en ny plats för mig och även våffelmagasinet som ligger på ön. Testade även en god sallad hos The Greens Factory men också ifrån Martinas Matbil. Besökte även Göta Kanal jag var i Gullspång. Upptäckt nya platser oavsett om det gäller stad eller mat så kan jag säga att detta mål är avklarat!

SKAPA EN FOTOBOK

Åhhhh!! Skulle sätta mig och göra en bok för några veckor sedan men insåg att jag saknade bilderna till den. Har knappt använt kameran under årets. Inget bra mål för mig men en fotobok kommer det bli fast i år blev det inte. Men kanske nästa år?? Jag måste göra en fotobok, både en personlig men också med alla mina bilder!


Har ni börjat fundera på mål inför 2022?


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar