MINA KÄNSLOR OCH INTE DINA!

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + Canon EF 50mm f/1.8 II

Kärlek och lycka, här är två bilder som beskriver kärlek och lycka för mig! ♥

Lycklig är jag med dom bästa och kärlek ger jag dom alltid!

Om man kollar bakåt i min blogg så ser man att jag har haft ett bra förhållande förut och två små förhållande som alltid skulle hålla. Dom två små förhållande jag hade var inte längre än en vecka och jag visste knappt vad kärlek var då, jag sa att jag älskade dom men det gjorde jag aldrig. Ni får tycka det var dumt, men jag visste verkligen inte hur mycket ordet ''jag älskar dig'' betyder. Under nu två år så jag jag faktist fatta hur starkt ordet betyder.

Mitt ex var nog den första jag älskade riktigt mycket, jag menade verkligen det och ångrar inte ett ord jag sa till han. Men när han gjorde slut med mig så började jag älska han som en vän istället och det gör jag ännu. Men jag lovar, inget slår min nya pojkvän. Kanske dumt att säga men ärlighet vara längst, visst?

Jag saknar honom hela tiden, jag tänker på han hela tiden, jag känner mig trygg hos han, jag vet att det är han jag kan lita på, jag vet att det är han jag kommer se när jag vaknar, jag vet att det är han som får mig att le extra. Jag kan inte säga att det är falsk kärlek mellan oss, för det är det verkligen inte. Jag fick aldrig det här lilla extra av någon som jag får av min pojkvän idag. Mina känslor och dom går inte att ändra på, så har ni något dumt att säga om detta så håll det för dig själv för det kommer ändå inte hjälpa mina känslor. Jag kände att jag fick ta den långa vägen, för dom som känner mig kommer tro att det är stuntprat men det här är mina känslor och dom är äkta. Tack, men ni får ta reda på vad jag tycker innan ni börjar döma något.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar