MINA HÄNDELSER UNDER VECKA 46

Har verkligen saknat att göra dessa inlägg men tiden har verkligen inte funnits eller inte bilder heller för den delen. Hade kunnat uppdatera om alla veckor som jag missat men ni hade säkert tröttnat då jag hunnit med extremt mycket så därför blir det bara uppdatering om veckan som varit.Lyssnat på snart två olika ljudböcker under veckan.

Fått besked att Destination Gotland vill att jag kommer tillbaka och jobbar i sommar. Överlycklig och extremt taggad!

Under helgen har jag lyckas prata i telefon i nästan 15 timmar vilket är sjukt. Men det var perfekt för mig att försöka hinna med att ringa upp alla mina nära och kära samt uppdatera då jag knappt hinner med det på veckodagarna. Guldvärda samtal med personerna och som sagt jag älskar att prata i telefon.


Nästan 99% av min vecka har bestått av att redigera bilder till uppgifter som ska göras i skolan men har även fått uppgifter av en kompis som har varit extremt roliga att försöka lista ut på egen hand hur bilden har redigerats och försöka utforska alla olika sätt för att bildbehandla en bild.


Träffat två fantastiska vänner som jag saknat väldigt länge. Blev både lunch och fika tillsammans. Extremt mysigt slut på veckan!


Hunnit med en frukost tillsammans med Persikoo innan hon begav sig till Gotland. Bra start på veckan.


Kommit hem ganska sent varje dag eftersom jag valt att stanna kvar i skolan för att arbeta.

Förutom att det varit signalfel, fordonsfel och förseningar hela veckan på mitt pendeltåg blev det även ett stort avbrott. Pendeltåget kunde inte stanna vid Stockholm City eller Odenplan vilket slöt med att alla skulle med samma tåg från samma ställe. Veckan har bestått av kaos med pendeltågen, lagom kul.

Fått hem Therese Lindgrens bok som jag ska försöka hinna med och läsa i veckan, som jag väntat på boken!kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar