MINA HÄNDELSER UNDER VECKA 38

Känns väldigt tråkigt att behöva lägga upp två summeringar efter varandra. Men eftersom veckan varit full med händelser så har jag inte hunnit. Har inte lyckas vara hemma innan klockan 20.00 någon av dagarna. Så här kommer en kort summering av min vecka!

Spenderat några timmar tillsammans med Johanna och Patrik som var uppe i Stockholm i början av veckan. Otroligt mysig start på veckan!

Fått en kommentar på bloggen som jag blev väldigt förvånad av men positivt. Förra veckan nämnade jag en händelse om Telia som många kommenterade på i inlägget. Kan meddela att jag inte är smart när det gäller internet. Men veckans extra plus är till Telia, fick en underbar och varm kommentar på inlägget från personal från Telia. Och hur underbart är inte det? Detta är ett företag som verkligen lägger ner tid på kunderna, tack!

Träffat Erik Johansson två dagar i streck. Om ni inte vet vem han är så kolla upp honom, sjukt duktig fotograf som gör montage. Först besökte jag honoms utställning med en vän, utställningen är värd att se med egna ögon. Dagen efter hade han föreläsning på skolan, blev så lycklig.Fått testa nya blogg appen som jag är väldigt tacksam för eftersom jag inte gillat den tidigare versionen. Men shit vad bra det blivit nu!

Avslutat våran kurs inom konst, film, foto och reklam historia. Så den kommande veckan kommer andra saker ske. Woohoo!

Under helgen har jag spenderat nästan alla mina timmar med att umgås med Viola, Alma och Jessica som kom på besök. Vi alla går olika utbildningar men lyckades ändå få ihop en helg att bara umgås, mysa och hänga på stan. Känns väldigt tomt när man vinkat hejdå till tjejerna.

Älskar att prata i telefon och under den här veckan har jag pratat i telefon med fem olika personer. Räknade ihop och det är närmare 20 timmar.

Spenderat sex timmar i en tom skola med två bra klasskamrater. Vi ville inte åka hem under fredagen och valde att ha fredagsmys i skolan med att disuktera och bara umgås. Det kanske inte känns normalt på en fredagkväll men jäklar vad roligt vi hade tillsammans.


Besökt fotografiska med Alma och jäklar vad det hänger fina bilder där just nu. Väldigt känsliga teman men samtidigt så vackert. Irving Penn's bilder, så bra!

INSTAGRAM - @BEATTRIICEE

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar