MINA HÄNDELSER UNDER VECKA 37

Summering
Veckan började med en tenta samt ledig eftermiddag då vi i klassen passade på att träffas för att fotografera. Vi behövde verkligen fotografera efter alla dagar med information. Har fortfarande inte redigerat alla bilder men min plan är att försöka göra det ganska snart. En väldigt bra start på veckan med klassen!

Försovit mig rejält men lyckades komma två minuter innan föreläsningen.

Trodde att jag tagit slut på mitt internet redan och tänkte köpa nytt. 20 dagar kvar och inget internet, vad hände? Ringde Telia och berättade att jag behöver mer, dom började skratta och berätta att jag andvänt 10% av mitt internet. Bra koll man har när man inte vet hur mycket internet man köpt. Hahah!Spenderat min första helg i Stockholm sedan jag flyttade hit. Skönt att inte behöva resa men jäklar vad rastlös jag har varit under helgen.

Har även hunnit med att ändra min ålder samt information om mig här på bloggen. Förra året tog det nästan nio månader innan jag ändrade min ålder så jag trodde hela tiden att jag skulle fylla 23 i år. Men i år skulle jag försöka vara snabb och lyckades jag göra det? Ping Johanna!

Denna vecka har även jag hittat nya byxor jag gillar, fattar inte hur svårt det skulle vara i Stockholm. Men det var fan svårt!Förutom att besöket vid Konstfacket har vi haft studiebesök och reklamhistoria hela veckan. Vi har även haft en lugn vecka med korta lektioner. Mycket ledighet har vi också haft till att göra klart uppgiften som ska ara klar i veckan. En bra vecka med tillräckligt med information!


Inskaffat mig en väldigt intressant bok om reklamhistoria, trodde aldrig jag skulle inskaffa någon bok på engelska.

Varit ganska duktig på att släppa på min gräns när det gäller Intsagramflöde och börjat uppdatera mera samt använda mig av kamera bilder. Det har varit extremt viktigt för mig med hur mitt flöde ser ut. Har haft två konton tidigare men nu är allt samlat på samma ställe. ---> Instagram @beattriicee

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Amanda,
Så kul att läsa, och så kul med studiebesök!<3
mandasdiary.devote.se
Frida G Svensson,
gud så inspirerande med konstfack!
www.fridagsvensson.se
Bella,
Skönt att slippa resa under helgen!
nouw.com/bellss
Gabriella ,
Åh så rolig vecka!!
gabriellasigfridsson.se
Ida,
Älskar första bilden!
iidajohansson.se
Emilia,
Haha, försova sig får man göra ibland ;D Roligt inlägg att läsa!
nouw.com/emiliajoohansson
Louise,
Så himla fin instagramflöde du har! Började följa dig
nouw.com/louiseelinore
Heléna,
Härligt med en bra vecka och imponerad över att du lyckades komma till föreläsningen med liten marginal trots försovning 😃 Hoppas du får en riktigt härlig helg nu! Kram <3
helna.blogg.se
Jeanette,
Låter som att du har haft en bra vecka 😊
nouw.com/jeanettek
My,
Vad mycket du har hunnit med! Fina bilder 😃
monkiapa.blogg.se/