MINA HÄNDELSER UNDER VECKA 35

Summering


Konsthistoria har varit det som har varit mest fokus under hela veckan i skolan, vi har fått mycket information så man knappt vet vad man ska plugga på inför morgondagens första tenta. Konsthistoria är rätt intressant men vi har alldeles för mycket information inom ämnet så det fastnar inte.

After school med några från klassen då vi bestämde oss för att hitta en trevlig bar och hänga vid för att umgås.

Varit på studiebesök hos fotografen Stefan Ohlsson som ställt ut sina bilder här i Stockholm och vi har även besökt Moderna Museet för att titta på utställning samt göra en uppgift som ska lämnas med tentan. Väldigt lärorikt men konsten är kanske inte min starkaste sida. Men vem vet jag kanske ändrar mig snart!
Fått hem mina hårdiskar som jag beställt men inte formenterat dom pga brist på tid.

Sprungit på jakt efter byxor men lyckades bara hitta ett par som fick följa med mig. Väldigt besviken att jag inte hittade flera då jag är i behov av det. Dock lyckades jag köpa två snygga skor som jag kanske inte behöver för har redan köpt för många i år. Men priset var perfekt för skorna!

Pratat i telefon flera timmar med mina vänner så vi alla befinner oss på olika platser så måste man uppdatera om allt.


Försökt planera mina matlådor för veckan men gav upp efter några minuter. Ingen inspiration när det gäller mat.

Spenderat flera timmar på att åka buss, tåg och pendel för att komma till Växjö. Ett dygn i Växjö tillsammans med min lillebror som blev tre år under helgen. Absolut det bästa på hela veckan, som jag saknat honom. Förövrigt har Växjö väldigt fina hus att fotografera, tips från mig!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar