MINA HÄNDELSER UNDER VECKA 27

Summering
Blivit helt besatt av drycken som jag fick i förra boxen av Testagram, Evian Fruits & Plants. Är på jakt efter drycken så satt flera timmar och försöka googla om vart man kan hitta den. Hittade några platser men om ni hittar den någonstans så återkom gärna till mig. Är som sagt besatt av drycken!

Nästan hela veckan har bestått av att ligga i min säng eller på soffan pga att jag blev sjuk lagom till min lediga vecka. Som tur har jag inte haft dåligt samvete för att jag varit inomhus väldigt många timmar denna vecka, har varit max två dagar med bra väder. Så även fast jag blev sjuk så har jag inte missat vädret!


Inskaffat mig ett fint glas med lock och sugrör ifrån ett underbart ställe här i närheten av mig.

Tvingade mig själv att försöka vara utomhus några minuter, blev en spontan fotografering med min lillasyster innan jag begav mig till soffan för att sova.

Eftersom jag ska plugga under hösten har jag även lagt ut min lägenhet på blocket. Kommer behöva hyra ut min lägenhet under hösten och flera månader/år framåt. Så vet du någon som ska plugga, flytta till Gotland eller behöver boende på Gotland. Besök sidan på blocket och kontakta mig!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar