MINA HÄNDELSER UNDER VECKA 26

SummeringBörjade veckan med att säga hejdå till pojkvännen som var tvungen att åka hem. Åt middag med min bror och det är en väldigt lätt maträtt han gjorde men han lyckas alltid få den helt perfekt. Passade även på att ta en snabb drink med Alma som vi gjort två måndagar i rad. En hejdå drink som vi kallar det för.

Köpte två par skor, nya arbetsskor och även sköna pisstofflor. Väldigt skönt till sommaren!


Brukar nästan aldrig köpa tidningar men fick för mig att jag ville läsa när jag hade lediga studer på båten. Har fortfarande inte läst den, onödigt köp.

Njutit av att jag har en grymt bra utsikt på min arbetsplats. Många timmar går åt till att titta av kvällssolen eller morgonsolen, så underbart. Älskar verkligen min arbetsplats samt mina arbetskollegor och det är något jag alltid kommer berätta tusen gånger varje år. Obeskrivligt gäng!


Har även haft dom värsta dagarna ombord på båten men det är bara för att jag är väldigt åksjuk och har varit det sedan ett barn. Inget som tyvärr har försvunnit helt. Det har varit tre dagar då jag gått på åksjuketabletter dygnet runt för att det har blåsit, förutom att det gungade så gjorde åksjuketabletterna mig väldigt trött och seg. Tre väldigt jobbiga dagar med gung, trötthet av tabletterna och väldigt få timmar för att kunna sova.

Bytte frukostrutin helt och lever på knäckemacka, yoghurt, musli och bär. Så gott, men det kanske ändras till nästa vecka då jag börjar jobba igen!

Sista arbetsdagen började jag känna mig väldigt sjuk, blev hes och helt förkyld. Och självklart lyckades jag bli sjuk lagom till min lediga vecka, ligger hemma och orkar inte göra något alls. Så planen för den här veckan är att jag ska försöka bli frisk snabbt och inte lagom till arbetsveckan börjar igen.kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar