MINA HÄNDELSER UNDER VECKA 25

Summering

Blev en spontan fotografering med min lillasyster som behövde bilder. Bilderna finns på min blogg och är svartvita för det passade bäst, älskar spontana stunder med kameran och min syster. Önskar bara att vädret kunde vara bättre för att hinna med flera fotograferingar.

Fest med mina arbetskollegor, planen från början var att spela kubb samt dricka tillsammans. Men kvällen blev ändrad på ett bra sätt. Våran chef på jobbet styrde upp med snacks och fem-kamp. Gillar inte fem-kamp men ställde upp ändå, ett helt annat koncept på alla grenar och mitt lag tog hem vinsten!

Midsommar bjöd på en lugn och bra kväll hos en vän till Niclas. Trevligt sällskap och väldigt god mat. En bra midsommar!

Hämtat min pojkvän som kom med båten. Spenderat hela helgen tillsammans med honom och alltid lika underbart att ses när vi lever i distans.

Fotograferat min underbara klocka som kom på posten innan jag började jobbar. Älskar klockan och är helt kär i den, bilder på klckan kommer i veckan!

Varje år brukar min faster ordna en sommarfest som vi även kallar släktträff. Det är verkligen en bra kväll man inte vill missa under året. I år jobbade inte jag och kunde få träffa många i släkten. En väldigt bra kväll med mat, sällskap, lekar, tipspromenad och sång. En bra sommarkväll med släkten!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Asylmamma,
Låter som du har haft en kul men fullspäckad vecka
devote.se/asylmamma
Erika,
Så mycket roligt du har gjort! 😊
icanpikan.blogg.se
eva lina ,
så härligt! <3
nouw.com/afroswedish
Linda,
Åh, fina bilder!
indaviktoria.se
Matilda Berlin,
Men åhh vad härligt allt låter!! Och så tar du ju så fantastiska bilder!! Kram <33
matildaberlin.se
Josse,
Kul med släktträff! 😊
nouw.com/josefinesoderberg
Louise,
Låter som en superbra vecka
nouw.com/louiseelinore
Heléna,
Det låter som en riktigt bra vecka med många trevliga inslag! Inser nu att det ju var din syster och inte du på de svartvita bilderna, men ni är verkligen lika 😃 (eller så behöver jag kanske rent utan glasögon...) Kram <3
helna.blogg.se
Celine,
Så bra vecka du verkar ha haft och vad mysigt att du fick spendera helgen med din pojkvän <3
None
sarah ,
låter myssigt =)
www.klarahs.blogg.se