MINA HÄNDELSER UNDER VECKA 22

Summering
Under vackan har blivit helt beroende av Banana Skids som jag inte smakat på flera år. Mhhhmm, så gott. Skulle kunna äta en påse varje dag men det kommer inte bli billigt för mina tänder och plånboken. Har även pyntat hemmet med att plocka blommor, doften och färgen blev väldigt bra i min lägenhet. Lyckas sett på två filmer tillsammans med Alma. La La Land blev en besvikelse för mig, magiskt och underbara film men slutet blev inte som jag hade tänkt mig. En stor besvikelse för mig. Beauty and the Beast är en fantastiskt film och den var bättre än vad jag hade förväntat mig! Spenderat några timmar hemma hos min syster, hon var nämligen hundvakt vilket jag passade på att byta av henne för att umgås med hunden själv. Otroligt mysig stund med hunden men kanske inte så bra då jag verkligen vill ha en hundvalp nu och inte imorgon. Blev förälskad i hunden!
Kramat mina nära och kära flera gånger och även spenderat några tysta minuter med min underbara farfar. En väldigt jobbig dag men otroligt fin stund att spendera med tillsammans med släkten. Begravningen blev väldigt fin och farfar kommer alltid finnas i mitt hjärta! Mitt bankomatkort har slutat att fungera och jag har knappt haft det i 6 månader. Tänke beställa ett nytt men det gick tyvärr bara att beställa ett bakomatkort med egen bild och jag är inte speciellt taggad på att betala om jag ändå ska behöva byta kort varje halvår. Istället skulle jag behöva ringa för att få ett nytt hemskickat, efter 60 minuter i telefon kö så lyckades jag be dom skicka hem ett nytt till mig.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Amanda,
Håller med om La La Land, men var i och för sig lite besviken över hela filmen haha. Men jag beklagar verkligen din farfar, det är aldrig aldrig kul, en stor stor kram!<3
mandasdiary.devote.se
Gabriella ,
Måste verkligen ta och titta på Beauty and The beast!!
gabriellasigfridsson.devote.se
Josse,
Åh banana skids! Vila i frid <3
nouw.com/josefinesoderberg
Louise,
Men gud va längesen man åt banana skids 😋
louiseelinore.se
Melina,
Fina bilder!
nouw.com/mstenso
NICOLE,
Banana skids är väl jääättegott 😃 Jag vill se båda de filmerna 😊
nwistrand.forme.se
Erika,
La la land var en besvikelse för mig också!
icanpikan.blogg.se
Anita,
Åh, tufft med Begravning... Kram finis! <3
siliiins.blogg.se/
Denise,
Men åh nej vad tråkigt att filmen blev en sådan besvikelse för dig! Jag som så länge har velat se filmen 😊
hundlivet.se
Katta,
Så fina bilder! Har hört så mycket bra om Beauty and the Beast, vill så gärna se den! 😃 Kram
None