MINA HÄNDELSER UNDER MARS

Summering

Trots att det varit mycket snack om covid-19 som finns över allt har jag hunnit med så mycket mer än att bara se nyheterna!

Den här månaden har jag köpt behövliga saker som jag borde köpt för länge sedan. Inte bara ett nytt datorbord som jag drömt om länge utan även nytt porslin som faktiskt håller samma mönster, en elvisp så jag slipper skaka grädden, våffeljärn så jag kan göra våfflor året runt, eltandborste, klädställning och gardiner. Massor med bra saker!

Frukost dejt med Johanna på Kalkhotel, senare på kvällen vinkväll och sleepover. Perfekt start på månaden!

Jakten på en ny lägenhet fortsätter. Redan i början av månaden var jag på en ny lägenhetsvisning men hade inte tillräckligt tur den här gången heller. Anledningen varför jag letar lägenhet är inte för att jag ogillar min lägenhet utan mer vart den ligger. Det kommer förmodligen det bli mindre tid på letande av lägenheter eftersom inget nytt läggs ut längre.

Tömt hela min telefon på bilder, tror aldrig jag haft över 6000 bilder på min mobiltelefon men nu hade jag lyckas samla på mig bilder. Så skönt med en tom telefon igen.

Den här månaden har jag både fått gå fartygskännedom på Visborg, refresh-kurs om säkerheten ombord samt gjort fem olika kurser via datorn. Fem nyttiga kurser trots att jag hade två dagar på mig att klara proven. Hade även turen att bli inbokad en vecka ombord på Visborg och det var verkligen en annorlunda vecka men så kul med en nytt fartyg.

Valde att inskaffa mig lite längre naglar nu när jag förmodligen inte kommer jobba inom närmaste veckorna eller månaderna. Så skönt med lyxigare naglar än vanligt!

Kämpat som en idiot för att förstå mig på min chromecast som jag köpte förra månaden. Ett tag fungerade det att streama både Netflix och Youtube men bara några dagar efter var det omöjligt. Inget fungerade eller bara Cmore fungerade. Så störande att inte kunna kolla på vad man vill när man vill. Notera att detta var innan viruset hade gjort utbrott och alla satt hemma. Ibland fungerar det och ibland inte. Förmodligen är det mitt internet som krånglar och min chromecast lever sitt egna liv. Måste lösa det under nästa månad.

En av mina äldsta vänner som jag träffade via jobbet, för fem år sedan. Hon har bjudit hem mig flertal gånger men det har aldrig blivit av att jag åkt till henne eller har det kommit annat emellan. Vi bor på varsin sida av ön men för en vecka sedan åkte jag hela vägen hem till henne. Wow det var på tiden att jag tog tag i det, man skulle kunna tro att jag är sämst på att åka hem till andra men det är motsatsen. Tror kanske det är 10% av min vänskapskrets som har varit hemma hos mig medan jag varit hemma hos kanske 75% av mina vänner.

För 3 år sedan köpte jag ett lego ifrån Destination Gotland. Skulle egentligen vilja ha modellen för dem stora båtarna men det fick bli den lilla. Har inte byggt ihop det eftersom jag flyttade strax efter inköpet och kartongen hamnade i min källare. Sådär tre år senare blev det av och nu har jag äntligen byggt ihop båten.

Uppdaterat både min dator och telefon äntligen, jag är expert på att skjuta upp på uppdateringar.

Deklarera som privatperson är ganska enkelt men jag har även mitt företag som ska deklareras samtidigt. Oj vad jag tycker sånt är svårt men intressant. Tur att jag har världens bästa person i närheten som faktiskt är insatt i företag. Nästa år ska jag klara mig utan hennes hjälp, det är mitt mål iaf men vi får se. Tack bästa Johanna för hjälpen!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Hoppas du lyckas hitta en lägenhet tillslut trots allt kaos just nu!
nouw.com/celinelundqvists
beattriicee
beattriicee,
Hoppas på det, annars får jag vänta!
nouw.com/beattriicee
malinhardstahl
malinhardstahl,
Vilket härligt inlägg! Inte det lättaste att hitta lägenhet. Men håller tummarna för dig!
nouw.com/malinhardstahl
beattriicee
beattriicee,
Nej det är inte det, det är svårt oavsett årstid. Haha!
nouw.com/beattriicee
carroat
carroat,
Många härliga händelser ändå och snygga naglar! Håller tummarna för lägenhetsletandet! 😍
nouw.com/carroat
beattriicee
beattriicee,
Tack!! 😍 Jag hoppas verkligen det!
nouw.com/beattriicee
aliceemericsson
aliceemericsson,
Så skönt att införskaffa lite nödvändiga saker, och att tömma telefonen! Det skulle jag också verkligen behöva, haha! <3
nouw.com/aliceemericsson
beattriicee
beattriicee,
Haha, det behövs verkligen när man använder mobilkamera hela tiden! 😂
nouw.com/beattriicee
Sara,
Vilket härligt inlägg! Hoppas verkligen att du hittar nån lägenhet snart! 😊
sevendays.fi/sara
beattriicee
beattriicee,
Åhh, ja vi får hoppas! 😊
nouw.com/beattriicee
Yasmine ,
Vad roligt att läsa om din mars, och jag blev såklart extra förtjust i legot haha! Älskar att bygga minilego 😊 Och jag är som dig, är mer hos mina kompisar än dem är hos mig :p Kram
yasmissy.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Haha, bygga lego är verkligen så mysigt! Så konstigt att det alltid blir så! 😂 Jag vill att folk ska besöka mig men det vill förmodligen inte dem!
nouw.com/beattriicee
happyM
happyM,
Åh haha relaterar såååå mycket till det med uppdateringar, vet inte om jag uppdaterat min telefon det senaste året??? Haha kanske borde ta tag i det ❤️ Superhärligt inlägg finaste du ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,
Hahah, Malin! Jag tror det är på tiden att du uppdaterar din telefon. Den kanske blir helt ny! Tack hjärtat!! ❤️✨
nouw.com/beattriicee
Johannna
Johannna,
Kul att få veta mer om din månad. 💕
nouw.com/johannna
beattriicee
beattriicee,
Så bra att du tycker det ✨
nouw.com/beattriicee
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorogn vännen! Ibland behöver man verkligen en tillbakablick för att minnas vad man gjort, älskar såna inlägg verkligen! Håller tummarna så hårt för dig att du kommer hitta något du gillar så du kan bo där du tirvs. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
beattriicee
beattriicee,
Ja men absolut, man kan alltid hoppas!! Bor hyfsat bra nu men vill ändå flytta! 🙈 Haha!
nouw.com/beattriicee
amandassofi
amandassofi,
Alltså Kalk hotell, vill bara ditt igen.
nouw.com/amandassofi
beattriicee
beattriicee,
Förstår det, det är magiskt där!
nouw.com/beattriicee