MINA HÄNDELSER UNDER FEBRUARI

Trots att februari månad bjuder på en dag extra detta år är jag redan förvånad att månaden är över. Som vanligt kör jag en tillbakablickar på hela månaden!

Bestämde mig för att sitta uppe hela natten för att se Oscarsgalan för första gången och det var väldigt spännande!

Min jakt fortsätter och den här månaden har jag hunnit med en lägenhetsvisning.

Rensat, städat, skänkt saker till röda korset och skickat iväg kläder till försäljning hos Sellpy är vad mina två första veckor bestod av. Tömde hela mitt förråd på kartonger. Minst 20 kartonger har jag burit upp i min lägenhet för att resan/packa om och sedan har jag burit ner alla kartonger i mitt förråd igen. Trodde jag hade packat mina kartonger bra innan jag flyttade upp till Stockholm för två år sedan men hade verkligen noll koll eller ordning på mitt förråd. Känns så skönt att bli av med saker jag ej använder.

En morgon fick jag för mig att göra nybakat bröd och jag ångar inte en sekund på att jag gjorde det. Ny baka bröd är så gott!

Månaden har även bjudit på en rolig utgång samt en natt på hotell med min bästa vän. Som jag saknat henne!

Vet inte hur länge jag har väntat på att få ett sms på ifrån Destination Gotland. Blev bokad två dagar ombord och jag älskar att det var min favorit båt. Två dagar jobbade jag ombord i städet vilket jag inte gör i vanliga fall men det var väldigt lärorikt. Vi gick tur och retur till Oskarshamn, resten av tiden låg vi stilla. Älskar att ligga still för man hinner ikapp med veckostädning och kan fokuset fullt ut på det. Har verkligen saknat båten och jag är så taggad på att jobba mer nu. Vill bli inbokad mer!

Investerat en Google Chromecast till min tv, det var verkligen på tiden.

Spenderat alldeles för många timmar med att kolla på Big Brother, har knappt kollar på Paradise Hotell då jag är besatt av att kolla dygnet runt på Big Brother.

Som många andra har jag firat alla hjärtans dag och fettisdagen den här månaden. Fick även en oväntad present på alla hjärtans dag!

Snön har även hittat hit vilket jag visste skulle ske. I början av det här året kändes det som att jag var ensam om att tro att snön skulle komma, men jag gav mig inte. Jag visste att det var för bra för att vara sant att våren redan skulle komma såhär tidigt. Jag är överlycklig men vill fortfarande ha mer snö. Bor i Sverige för att få snö så nu vill jag ha snö.

Bakade även lussebullar den här månaden som ni visste om.

Varit på kalas för Wilma som fyller 4 år idag och Milliam som fyller 7 år imorgon!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar