MINA HÄNDELSER UNDER APRIL

Månad, överblick

Redan Valborg och det betyder att det även är sista dagen på den här månaden. Som vanligt bjuder jag på en summering av månaden, vissa händelser har ni läst om och andra inte.

Uppdaterat mitt internet. Mitt förra internet fungerade hur bra som helst men det fanns ett problem, min Chromecast vägrade fungera med mitt internet. Orkade inte krångla mer så jag skaffade ett nytt internet och helt plötsligt började min ChromeCast fungera, wow. Tydligen klarade inte produkten av internet som inte var fiber? Haha!

Firat 1 år som nikotin och tobaksfri, wow. Fortfarande stolt att jag klarade av att bevisa andra att det gick.

Brukar sällan få post eller vykort men självklart skulle Alma vara underbar och skicka en påskhälsning på posten. Så fint!

Den här månaden har jag även hunnit med ett hemligt bröllop på norra delen av ön. Två veckor innan bröllopet skulle ske fick jag förfrågan om att vara fotograf, det skulle vara ett litet och hemligt bröllop. Vi var totalt 10 personer på bröllopet eller 11 om man räknar med min chaufför. Bröllopet gick över på bara några minuter men mysigt var det!

Sveriges yngsta mästerkock har börjat och jag är överlycklig. I höstas fick jag chansen att följa med Jakob på två fotograferingar med TV4. En fotografering när vi skulle fotografera pressbilder på alla deltagare och en dag när vi fotograferade pressbilder på programledarna. Det är sååå kul att få se bilderna och själva introt som jag fick tjuvkika på eftersom det spelades in samtidigt. Förutom att jag träffat alla söta deltagare så känns det så kul att få se programmet då man varit i den lokalen flera gånger.

Spelat Bingolotto och närmare än så kom jag inte påsken. Istället för att fira påsken passade jag och Jonathan på att åka runt på äventyr i värmen.

Blivit bättre på att äta frukost. Jag är sämst på att äta frukost och hoppar gärna över den delen men nu äter jag varje morgon.

Har börjat äta glass men också testat nya sorter som Gute Glass har lanserat.

Blivit tillsammans med en helt fantastiskt kille, absolut det bästa på hela månaden. Lever i en bubbla av lyckorus.

Under gårdagen fick jag även komma ut på havet och jobba, vilket var helt underbart för att jag älskar mitt jobb. Förutom att jag fick jobba under gårdagen så fick jag även träffa min älskade Jonathan som jobbade. Lyckades faktiskt för första gången bli inbokad på samma pass och båt som honom sedan jag började jobba ombord 2016. På söndag är jag också inbokad för jobb och därefter är det oklart hur det ser när det gäller jobb fronten. Kommer verkligen ta vara på varje sekund ombord för att jag inte vet när jag ska jobba nästa gång!

Follow me on: Pinterest | Nouw | Instagram

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

amandassofi
amandassofi,
Jag som inte funkar utan frukost, så olika man är hehe
nouw.com/amandassofi
beattriicee
beattriicee,
Haha ja det är man verkligen. Tvingar mig till att funka med frukost.
nouw.com/beattriicee
Anita,
Fin månad!! 😊
siliiins.blogg.se/
beattriicee
beattriicee,
Hannativeskog
Hannativeskog,
Du har hunnit med mycket under april! 🙈
nouw.com/hannativeskog
beattriicee
beattriicee,
Det har jag verkligen gjort! 😍
nouw.com/beattriicee
Josäfin,
Åh men alltså SÅ FIN andra bilden är, ni har det så fint!! Och gud vad härligt med "hemligt mini bröllop", måste varit så mysigt ändå med så lite folk!
jossanamigo.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Men tack!! 😍😍 Det var oerhört mysigt!
nouw.com/beattriicee
enna,
Vilka härliga bilder och stunder 😊
sayyeastofashion.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Tack! 👏🏼
nouw.com/beattriicee
Johanna Utterberg ,
Vilket bra april det blev för dig bästa du!! Och jag kan bara ana vilken lyckobubbla du lever i, hördes när vi pratade i telefon hur fnissig du var XD <3<3 Så gulligt och vad kul att ni äntligen fick jobba på samma båt ett pass, dessutom toppen med några fler pass nu <3 PUSS I MISS YOU
johannautterberg.se
beattriicee
beattriicee,
Det blev verkligen en bra månad! Haha, jag märker det så tydligt på mig själv. Har svårt att fokusera och lever verkligen i en lyckobubbla!! 😂🙈 Så skönt att få jobba ombord och speciellt när det är samma pass! 😍 MISS YOU TOO!
nouw.com/beattriicee
Amanda (Swedish Passport),
Så himla kul att få läsa, och är så himla glad för din skull! Stort grattis till dig och kärleken 😃
swedishpassport.com
beattriicee
beattriicee,
Men tack Amanda!! 😄
nouw.com/beattriicee
Ida,
Så himla underbart inlägg!! Så många härliga händelser i april!! Så glad för dig och killen wiho!! Och så mys med bröllop och allt😍😍
idanilssonphoto.se/
beattriicee
beattriicee,
Tack Ida!! Jag är så glad, lever verkligen av lycka!! 😍😍
nouw.com/beattriicee
celinelundqvists
celinelundqvists,
Bra kämpat med tobaken och nikotinet!
nouw.com/celinelundqvists
beattriicee
beattriicee,
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,
Sv: Ja. Glasssmaker. Vilka tycker du bäst om ?
nouw.com/dreamandcreativity
beattriicee
beattriicee,
När det gäller gamla smaker så är det Hallon Yoghurt och nyare smakar är det Joedgubb/Lime
nouw.com/beattriicee