MINA EGNA PRESETS!

Bildbehandling

Tänkte att det var på tiden att vi skulle prata redigering eftersom det var ett tag sedan, som jag nämnt tidigare använder jag mig enkelt av Bridge för att ha koll på mina filer och Photoshop/Camera Raw för att redigera. Lightroom är som dessa tre program tillsammans men ska man redigera djupet så är Photoshop det bästa och enkla sättet.

Men ska man inte redigera på djupet och har flera bilder som ska redigeras snabbt/enkelt så öppnar jag upp Lightroom, så jag försöker att använda programmet och det är fram steg. I flera år har jag tänkt att jag ska göra egna filter som jag enkelt kan lägga på mina bilder men aldrig tagit tag i det. Filterna kan användas i både Lightroom och Camera Raw beroende på vart jag ska redigera, underbart va? Och nu efter två dagar med fokus på att göra egna har jag redan lyckas gjort flera hundra stycken. Här är en liten mängd av allt jag gjort men om ni ville se mer kan jag visa flera bilder som har samma filter för att ni ska få en bättre översikt? Älskar att jag tagit tag i det, så enkelt men krävs tid!

FÖRE OCH EFTER

Valde några random bilder som inte var redigerade och som jag hade tillgängliga i min Lightroom app. Hur magiskt ser inte utsikten ut över bergen i Italien? Älskar utsikten!

FÖRE OCH EFTER

Eftersom jag älskar färg som måste jag försöka ändra så mycket jag kan och det har jag verkligen gjort här. Helt andra färger!

FÖRE OCH EFTER

Filter för matbilder är ett måste och det behöver inte vara så stor skillnad för att det ska bli lite bättre än originalet!

FÖRE OCH EFTER

Var även tvungen att mixa om en bild helt och här är en ganska stor skillnad men jag älskar den!

FÖRE OCH EFTER

Älskar varmare toner i bilder, så vackert. Och hur söt är inte den här varelsen? Den sötnosen har en annan ägare nu!

FÖRE OCH EFTER

Och filter för naturen kan man inte få förmåga av. Här är mitt sjätte filter jag tänkte visa i detta inlägg och jag har så många mera filter som jag vill visa er. Kanske ska redigera några av era bilder? Kanske är en rolig idé att få använda mina filter på era bilder? Är det intresserat ifrån eran sida om tiden finns för mig?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Julia Svensson,
Wow så fina bilder!!
juliasvenssons.se
beattriicee
beattriicee,
Emma Engtsröm,
Vet du, jag tänkte helt ärligt på detta igår om dina bilder och ifall du har egna presets du kör på!! Jag hade tyckt det vore SÅ kul om du testade att redigera några av våra bilder, du är så grym på det ju :'< Du är en sån inspiration Beatrice och du ska vara SÅ stolt över din talang du har!! KRAM
nouw.com/emmaengstrom
beattriicee
beattriicee,
Haha, nu har jag egna som jag kör med!! 😂 Tog bara ett tag att sätta mig ner och försöka fokusera på enbart det. Ska absolut försöka redigera några av era bilder, såååå kul! 😍 Men tack finaste Emma, blir så glad av dina ord!! ❤️
nouw.com/beattriicee
Amanda (Swedish Passport),
Åh, tycker verkligen att sånt här är så himla kul att se! 😊
swedishpassport.com
beattriicee
beattriicee,
Visst är det, håller med dig Amanda 😊
nouw.com/beattriicee
Sara,
Åh vad nice 😃 <3
www.aamaziing.se
beattriicee
beattriicee,
celinelundqvists
celinelundqvists,
Så galet snyggt!!
nouw.com/celinelundqvists
beattriicee
beattriicee,
EmmaPaulsson
EmmaPaulsson,
Oj vilken skillbad! Superfint! 😍
nouw.com/emmapaulsson
beattriicee
beattriicee,
Men tack!! 🥰
nouw.com/beattriicee
Sara ,
Oj så mycket fina bilder 😊
sarakarlson.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Tack! 🙏🏼
nouw.com/beattriicee
hilmak
hilmak,
Så kul att se, håller 100% med om att små förändringar i färger och ljus gör sån sjuk skillnad!! Verkligen ett måste för mig med 😍 Kram!
nouw.com/hilmak
beattriicee
beattriicee,
Jaa det för skillnad och ser så härliga ut 😍 Älskar när man ändrar små saker till större skillnader!
nouw.com/beattriicee
dks
dks,
Så dyktig du er 😍
nouw.com/dks
beattriicee
beattriicee,
Tusen tack! 😍
nouw.com/beattriicee
sgabriella
sgabriella,
Du tar fantastiska bilder, herregud!😍
nouw.com/sgabriella
beattriicee
beattriicee,