Mina dolda talanger

Beatrice Jakobsson

Är expert på att lyckas få tag i en biljett trots att båten är full. Det finns flera gånger vissa turer med Destination Gotland har varit fullbokad men jag har alltid lyckas få tag i en biljett. Det handlar om att någon avbokar eller ändrat sin bokning och då är jag där. Detta är något som inte hänt en gång utan flera gånger, jag har även fått tag i bårbiljetter åt min familj. Har inte fått hjälp av någon annan när det gäller att få tag i biljett. Det ligger massor med tid bakom arbetet!

Gräva fram information kan jag faktiskt vara duktig på och intyg finns från mina vänner om någon inte skulle tror mig. Skulle inte säga att jag kan leta upp någon helt random som jag ser på stan hur lätt som helst men det har hänt med hjälp av andra som vet något litet. Så jag är inte expert men extremt duktig!

Ofta och då menar jag väldigt ofta så drömmer jag på nätterna eller när jag tar en powernap. Och jag vaknar alltid upp med att jag minns hela drömmen, kan glömma någon detalj men inte mer. Skulle kunna säga att jag är expert på att komma ihåg mina drömmar och har enbart haft minnesluckor fåtal gånger. Tror det inte det är så positivt att jag drömmer hela tiden, samt att jag minns allt för det måste betyda att jag inte sover så hårt? Och tro mig, det är ingen normala drömmer.

Jag är väldigt duktig på att se ut som en packåsna eller att vara en, alltså verkligen superduktig! Inte konstigt att människor glor för det ser alltid ut som jag ska flytta varje gång. Är tacksam att jag orkar alla saker som jag konkar på för annars hade det inte fungerat. Det är tungt och krångligt att vara en packåsna men jag klarar av det. Man blir väldigt varmt av att konka på allt men jäklar vad jag är duktig på att få med mig massor med saker trots att det krävs mycket tid till att pausa/planera.

Och som sista sak måste vi snacka om mitt lokalsinne. Vill inte skryta för mycket men jag har ett ganska bra lokalsinne. Kan inte exakt alla platsen men dem platserna jag vill komma ihåg, kommer jag ihåg. Min syster kan ringa mig och fråga mig vart jag står och jag kan ofta hjälpa henne. Så jag kommer ihåg vägarna som man kanske passerat 1 gång.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar