min midsommar kunde inte bli bättre

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Förlåt för att jag vart seg att upptaderat min blogg, men igår var jag med Kevin, Emma och Totte. Vi tog det lugnt sov nästan hela dagen, eller nästan iaf. Och idag har jag vart med min pojkvän precis som igår, var riktigt mysigt och jag är riktigt nöjd med men helg. Blev inte mycket kort, under kvällen för kameran orkade jag inte bära på hela tiden. Men har jag precis allt i mitt huvud och precis alla ord, som jag hörde under kvällen.

Ifredags åkte vi till Fårö, jag och ett bra gäng. Började grilla när vi kom ditt och redan då fick man träffa fem nya personer. Och sen gick vi ner till Sudersand, ett ställe på Fårö riktigt mysigt. Det var där som hela kvällen blev bra, gick runt och träffade folk och pratade med nytt folk. (det kan man säga att jag gjorde den kvällen) Jag gillar verkligen att träffa nytt folk och dom här nya personerna var riktigt bra för mig. Det går verkligen inte och förklara hur bra kvällen var, men när man får känna nytt folk så kan inget bli bättre. Runt två tiden var vi hemma och det gillade Emma, för hon ville redan hem vid elva på kvällen.

Har ni haft en bra helg och vad har ni gjort?

Tack för helgen till, Totte, Kevin, Emma och alla andra underbara personer.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Isabelle,
Alla,
Aa, det var inte en perfekt dag, men aja så kan det va ibland... :/
Aa. 😉

Godnatt! 😊
www.allasaleh.bloggplatsen.se
Jag gjorde tyvärr inte så mycket men det var kul ändå!! =)

Härligt att din blev så bra! 😃
adaras.se
Emilia,
Svar: Hihi! Jo, det är bra. Lite trött bara. Själv då ? 😊
emiliacarlssonaspelin.blogg.se/
sannalitens.blogg.se,
Svar: Hehe okej, jag var ganska trött, mest seg. Vi höll på från så tidig dag så vi la oss rätt tidigt också, fast att det kändes som vi la oss vid typ 4, haha! Idag börjar jag ett nytt jobb, nervöst! Ska du göra något roligt idag? Kramar
sannalitens.blogg.se/
Cajsa,
god morgon sötnos!
cjssong.spotlife.se
Kul att du är med och tävlar om att bli Dagens Blogg! 😊 Tipsa gärna andra så att dom har chansen! Vi meddelar dig när vinnaren är utsedd!

Lycka till! 😃
livettaraldrigslut.blogg.se/
Cajsa,
toves träningsblogg,
åh gott med grillning 😊
tovestraningsblogg.blogg.se/