min julkalender börjar på torsdag

Min julkalender 2011 även min första julkalender.

Nu börjar jag äntligen bli klar med min julkalender, bara lite små pyssel men det ska jag försöka göra imorgon eller ikväll. Jag började med att ta några bilder till min kalender i januari, men det blev inte många kanske två eller tre stycken, inte alls många. Därefter gav jag upp med min julkalender, men för någon vecka sen började jag och ta upp julkalendern igen för jag hade ju ändå börjat bra. På kanske tre veckor har jag hunnit klart med min julkalender tack vare min bror och min lärare.

Jag är sjukt nöjd med den för att vara min första och att jag har hunnit kort den på så kort tid, nöjd tjej. I min jukalender kommer det inte bara finnas tävlingar och fina priser, det kommer även finnas tips och annat smått och gott bakom alla 24 luckor.

Min vecka har börjar riktigt bra, fast jag inte sov så bra inatt och hade svårt att sova har jag haft en bra dag i skolan ändå. Jag känner mig lite förkyld, men det går nog över för just nu måste jag se till att komma till skolan för att hinna med allt. Kvällen blir att fixa julkalendern eller börja plugga matte, för jag har en hemuppgift som kan vara skön att bli av med.

Ni kommer väl inte missa min julkalender?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Anna,
sv: okej! vill du spela wordfeud med mig då? 😊
annaemanuelsson.se
Malin,
Sv: Det samma!
Vad kul med en kalender 😊
lillamalins.blogg.se/
Felicia ?,
sv: Tack så mycket 😃

Roligt med en julkalender 😊
feliiciabergstrand.blogg.se/
Bella-fotoblogg,
en liten fråga bara..är du vänsterhänt? 😊
perssonbella.blogg.se/
Petra-[Foto & Vardag] ?,
Ebba
,
Ska bli kul!

Sv; Helt okej, sj?
ebba (foto),
Roligt med julkalender ! kikar in från o med imorgon ! fin blogg o bilder 😊
/ ebba http://isofoto.blogg.se/
isofoto.blogg.se/
NCfoto - FoToBlogg,
Får försöka att inte missa det, ska man anmäla sig varje dag eller räcker de att man anmäler sig en gång & sen är man med alla 24 dagar? 😉
ncfoto.blogg.se/
L =),
Fiin blogg! 😊
Checka in min blogg 😃
lianiz.blogg.se/