Min julafton 2011

Morgonen började med att få en tidining på sängen som vi alltid får varje julafton, därefter hjälpte vi till med maten. När klockan blev tolv började vi äta mat hemma hos pappa och hans fru med hennes syskon. Riktigt mysigt att umgås.
Efter maten blev det att dela ut julklappar hemma hos pappa, inte var det många julklappar för vi var så några barn. Efter vi delat ut julklappar hos pappa började vi på våran efterrätt som vi fick, när klockan började vi runt halv tre åkte vi till min mamma och syster. När vi kom till dom började vi fixa glögg och lite andra goda saker och satt oss vid tvn för att se kalleanka.
Efter kalleanka och kan du vissla Johanna, började vi laga mat och fixa. Det tog liter tid för när klockan var över sju var maten klar och då tog vi det rätt lungt att fixa allt. Riktit gott med alla som fanns på bordet, men jag åt inte så mycket. Fast det har jag inte gjort dom senaste dagrna heller, äter inte alls lika mycket.
När klockan började bli nio tog vi oss till julgranen för att öppna alla julklappar. Det här är bara några av alla, julklappar. Men först skulle vi väntsa på jultomten som kom in i huset, han hjälpte till med några julklappar. Alla små barnen skrek och var riktigt glada för alla julklappar och att tomten kom förbi. Efter alla julklappar blev det risalamande, det är det bästa med julafton. Det är så gott, när klockan blev mot tolv tiden tog vi oss hem till min bror och somnade runt tre tiden. Jag är nöjd med min julafton fast den inte var som alla andra åren, men fick jag bestämma skulle den vara som alla andra år.

Hur var eran julafton? Var den bra eller var den dålig?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Anna,
jo idag är det super 😃
epicshiit.blogg.se/
viktoria,
Hej kolla gärna in min så kallade blogg, har börjat sälja mina kläder, det kanske finns något för dig? 😊
http://minaplagg.blogg.se
minaplagg.blogg.se/
thaipinnen,
är det dn syster? ni var skit lika iaf:)
thaipinnen.blogg.se/
Jessika,
Mysiga bilder =)

Vad tycker du om espresso house förresten? kram
kallasjessika.blogg.se/
Matilda,
mysiga bilder 😊
mkfoto.webblogg.se/
sarah,
fina bilder =) ahr du haft en bar jul ??
klarahs.blogg.se/
Annika,
Fina bilder 😊
blogofphoto.blogg.se/
altin,
Karin,
Mys med jul!
Min jul bestod av familj, släkt och vänner

KRAM
karingunnarssons.se
sonja,
Mysiga bilder!
zlokka.blogg.se/