MIN HELG HAR VART AWESOME!

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80 mm

I Fredags i skolan hade vi matte halva dagen och den andra halvan var vi i Visby och fotade lite. Efter blev det att åka hem till min bror och vänta på honom och hans kompis Jakob. Vi satt och drack kaffe och pratade för att få tiden att gå snabbare, för klockan 18:00 blev det att äta middag med, Jakob, Johannes, Angelica och Henrik. Sen kom även min älskling senare. Det blev mat på o'leays och ni ser själva vad det var för mat. Efter maten åkte vi även förbi en sväng hos min syster för hennes barn fyllde också år i fredags. När klockan var runt tio på kvällen somnade jag och min älskling. Min födelsedag var riktigt bra, har aldrig vart så glad hela dagen och några av dom bästa fick jag träffa. Det finns mycket mer som hände denna dag, men det här är bara lite kort berättat, för annars kommer det ta hela dagen, men tack för min underbara födelsedag!

I lördags vaknade jag och min älskling rätt tidigt för han skulle åka hem vid halv tolv för hans kusin fyllde år plus att han skulle hjälpa sin pappa. Jag började med att städa mitt rum och fixa lite eftersom jag hade kalas med familjen på dagen. Riktigt mysigt och tack till er som kom och firade mig, vi åt glass, sjöng singstar, hänge ute i solen, pratade och hade riktigt mysigt bara. Efter blev det att åka till Visby för att börja nästa kalas och för att tagga till på krogen. Jag måste säga att jag var riktigt taggad men kvällen slut blev som det blev, det var inte riktigt bra drag på krogen men tillräckligt för att det skulle vara roligt. Dans, drinkar och trevligt folk det var min kväll men jag var även nykter hela kvällen. Jag drack men jag fick även ta hand om dom som var lite mer fullare än mig, så det blev nykter för mig igår. Men jag hade riktigt roligt och tack till alla som var med igår kväll!

Idag vaknade jag riktigt tidigt och har bara tagit det lungt, var och åt med min bror, Jakob och Jonathan och sen har vi mest tagit det lungt, och det behöver jag göra efter en full helg med fullrulle hela tiden. Har inte haft tid att koppla av förän nu, riktigt skönt och jag är nöjd med min födelsedags helg. Jag visar allt som jag fått senare, för just nu orkar jag inte.

Och tack till alla fina kommentarer som jag fått av er alla, ni är helt underbara. Tolv nya sidor av kommenater från er alla, TACK! Nu ska jag svara på era kommentarer, men glöm inte att ni är bäst och era gratulationer har gjort mycket för min födelsedag. Tack till alla som verkligen gjort min helg och jag hoppas det blir flera bra helger. TAAAAACK, TILL ALLA!!!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

yasmine modell mamma och fru,
söt du är.
jag har firat min födelsedag idag fyllde egentligen i tisdags, men det var en kanon dag kraaam
yasminegill.blogg.se/
Queen,
verkar ha varit grymt! 😊
reemajohnson.blogg.se/
carolinhe med H,
sv: härligt! 😊
jag är förkyld men annars bra 😊
händer i veckan då 😃 ?
carolinhes.nu
Sofia - My Camera And I,
Åh, Smirnoff-ice som är så gott;) Hur har dagen varit?:) kram
mycameraandi.webblogg.se/
jylice,
Hej Sötnos! Vad har du gjort idag? 😊
Jättefin blogg föresten!
rebeccafiona.blogg.se/
emma,
sv; jag mår bara bra sjdå?:)
astromm.blogg.se/
Josefine Andersson,
mums!!

hihi men så bra då 😃!

jomen med mig äre väl super, själv då 😊?
josefineandersson.se
Nikaia,
såå gott med taco tallrik!
nikaia.blogg.se/
Neha,
Malin-kommenterer tilbake,
Kjempe fine bilder!:)
malinkaa.bloggr.no