Mer än ett år med min favorit kille!

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm
Har haft fullt upp dom senaste dagarna och kommer ha rätt full upp dom här dagarna som är kvar den här veckan. I måndags åkte våran klass ut till Naturom för att fixa med våran utställning som vi ska ha i sommar. Efter skolan åkte jag och Humlan hem till mig och under hela dagen och kvällen hade vi det super duper mysigt. Vi fick en lååång sovmorgon i tisdags och det behövde vi verkligen!

Vi skulle till skolan på eftermiddagen men fick ett samtal om att lektionen var inställd. Dock hade jag glömt min plånbok i skolan och fick svänga förbi där innan jag åkte hem till min pojkvän. När jag kommer hem till min pojkvän kliver jag in i stugan och där har han duckat upp fruktsallad, glass och massor av levande ljus på bordet. Vi hade nämligen ett år tillsammans igår och hann fira det lite innan vi skulle iväg med båten med hans familj. Kvällen var mycket trevlig med grillning och andra roliga saker, men natten var värre. Har sovit två timmar inatt.

Idag har vi vart och grillat med hans familj igen och några vänner. Faktiskt en helt okej dag, satt just och pratade med Emilia men hon skulle hem och plugga och dom andra grabbarna fixar med bilen som vanligt, då jag passar på att blogga. Eftersom jag och min älskling inte kunde fira hela våran ett årsdag tillsammans ska vi försöka göra det en annan dag. Lite kort om mina dagar, vad har ni haft för er för roligt?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar