MATILDA BERLIN / DEL ETT

Modell & Porträtt

Fotograf/Retouch - Beatrice Jakobsson / Modell - Matilda Berlin Känns som jag försöker samla på mig mera bilder än vad jag har tid att publicera på den här bloggen, så nu måste jag bara skicka iväg massor med bilder i mina inlägg. I februari träffade jag Matilda för första gången skulle jag säga, vi båda kommer ifrån Gotland och pluggar i Stockholm fast på olika utbildningar. Vi jobbar även på samma jobb men inte samma båt så vi har hälsat på varandra fåtal gånger men det var i februari vi träffades och kunde umgås. Matilda är en superhärlig tjej! Vi fotograferade nästan en hel dag i studion och bilderna levererade jag ganska snabbt efter men ändå är jag seg med att dela med mig av bilderna. Varför? Jo tiden! Här kommer första delen som ni kanske sett på hennes blogg eller på min Instagram (@beattriicee) Det kommer flera delar då jag har många bilder från den dagen!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Så himla fina bilderna blev på Matilda! <3 Kramis
starbys.se
Matilda Berlin,
Men alltså åhh! Satt faktiskt och kollade på bilderna igår, hihih! Och vet du vad - jag fullkomligt ÄLSKAR dom!! Kan vi snälla ta en till session nån dag?? DU ÄR VERKLIGEN BÄST ju!! Stor kram hjärtat <3
matildaberlin.se
TACK!! Håller verkligen med, det är hon!
beattriicee.se
Visst blev dom, jag älskar dom! 😃
beattriicee.se
Ohhhh!! Hihih, vad underbart att du satt och kollade på dom! JAG ÄLSKAR DESSA BILDER, så härliga och du är ju sjukt vacker!! Absolut skulle vi kunna göra det och TACK!! Kramar till dig!
beattriicee.se
enna,
Woow så fina bilder <3
sayyeastofashion.blogg.se/
Lena,
Sååååå fina bilder, av 2 fantastiska kvinnor! 😊
nouw.com/thelenaelisastory
Men TACK!! ❤️
beattriicee.se
Men tack fina du!! Vad kul att jag äntligen fått upp inlägget!
beattriicee.se
MEN TACK!! ❤️
beattriicee.se