MÅNADENS HÄNDELSER UNDER SEPTEMBER

Månad, överblick

Det är nästan läskigt hur fort tiden går eller hur fort dagarna försvinner iaf. Känns inte som att jag hinner stanna upp och njuta av hösten eller min vardag. September är verkligen starten på hösten och förhoppningsvis blir det lugnare under oktober så jag hinner njuta av hösten!

Startade september med att vara i Växjö och spendera tid med min lillebror. Vi båda fyller år precis i början av månaden så det passade perfekt att umgås tillsammans. Förutom att fira våran i förväg så passade vi även på att plocka blåbär, ta en promenad och även besöka IKEA. En mega mysig helg i Växjö!

Min header har blivit extremt suddig/pixlig för att en hemsida valde att stänga ner där jag hade laddat upp min bild pga storleken. Så jag borde leta reda på filen för att göra om storleken och ladda upp på nytt. Eller vänta, varför inte göra en ny header? Det kanske är på tiden? Jo det borde jag göra, skapa en ny!

Firade min födelsedag som vilken dag som helst. Spenderade tid på praktiken och sedan direkt hem för att hinna äta lite glass. Hände verkligen inget speciellt den dagen mer än fina samtal och sms. Men nu är jag ett år äldre, alltså 26 år och min åldersnoja finns fortfarande kvar om någon undrar.

Spenderar en helg med att plåta porträtt och även stilleben som just nu ligger under bildbehandlingsprocess och jag känner mig stressad!

Ytterligare en månad av praktiken har passerat och nu är det bara en kvar innan vi återgår till skolan och gör våran sista uppgift innan vi tar examen. Alla mina dagar har ungefär varit likadana, det har varit långa dagar med blandade händelser. Man kan säga att jag inte gjort speciellt mycket mer än att vara vid praktiken!

ÄNTLIGEN SLÄPPTE JAG MIN HEMSIDA. Kanske ingen nyhet eftersom jag berättat det i bloggen men fortfarande viktigt och nytt. Det var på tiden att släppa den och jag är så nöjd att den nu finns uppe. Under oktober ska jag uppdatera hemsidan med mer material, så håll utkik på hemsida beatricejakobsson.se

Skickade iväg massor av kläder till Sellpy, kändes så skönt att bli av med tre stora påsar med kläder.

En av dagarna i september månad har jag fått hoppat in som extra assistent. Moa som har praktik hos en annan fotograf behövde hjälp, jag hoppade in och var extra assistent under en dag. Det var en modeplåtning, kul att kunna hjälpa till och få se den delen också eftersom det är något helt annat än vad vi gör på min praktik.

Planerat flera olika inlägg, mina anteckningar är full med påbörjade inlägg, idéer och färdiga inlägg. Men är det inte typiskt mig att inte publicera dem? Skärpning nu!

Och jag har även hunnit med en resa hem till min käraste ö. Påbörjat en film tillsammans med Johanna som äger StyleMood, så nu ska jag bara klippa den och göra den färdig. Trots att hela helgen blev omplanerad så är jag så tacksam att jag fick vara hemma och bara njuta av lite ledighet under gårdagen!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer