MÅNADENS HÄNDELSER UNDER NOVEMBER

okej, kan vi försöka backa bandet eller spola tillbaka tiden? November försvann snabbare än vad jag jag ville, men jag är inte förvånad att tiden går snabbt nu när man vill att tiden ska gå långsamt. Om några dagar så börjar december och fyra stora händelser under den månaden kommer vara examen, flyttkaos, en utlandsresa och separationsångest.

Alla dagar som jag har varit hemma utan att göra något (och det har inte varit många dagar) har jag passat på att baka för tömma mitt skafferi, sett massor med julfilmer då jag verkligen inte kommer spendera timmar framför tv under december månad och levt i myskläder medan regnet öser ner utomhus, älskar myskläder och hösten!

Jobba med mitt examensarbetet, som är mitt stora fokus just nu. Fick bud på två flyttkartonger med massor med produkter som jag har fotograferat. Två dagar i studion har jag spenderat för att fotografera till kund. Den 12 december kommer vi ha utställning i Stockholm så jag är så taggad på att få visa upp mitt examensarbete då! Mer info finns här.

Oh, ja den här månaden hann jag även med en resa hem till Gotland. Trodde faktiskt inte att jag skulle åka hem till Gotland mer än en gång den här hösten då jag snart flyttar hem på heltid. Men jag har varit på besök flera gånger än bara en gång och den här gången var jag kvar lite längre då jag hade många olika planer. Men nu kommer jag inte åka till Gotland förrän mitten av Januari då jag verkligen inte har tid och sen åker jag utomlands så då finns det verkligen ingen tid.

Under en av dagarna som jag var på Gotland så fotograferade jag tillsammans med Johanna på ett magiskt hotell i Visby. Alltså, kalkhotellet är verkligen ett fint hotell med underbar inredning. Älskar att jobba med duktiga kreatörer och vi är tre olika personer som har tre olika historier med våra företag. Vi hade ett underbart samarbete tillsammans!

Min älskade pappa fyllde även år under tiden jag var hemma så det var verkligen så mysigt att få fira han. Och gissa vad vi också gjorde? Jo vi gick i kyrkan tillsammans och det har jag inte gjort på år. Jag har konfirmerat mig, varit konfirmationsledare och varit med i kyrkans kör samt att pappa brukar vara kyrkvärd ibland. Så när pappa skulle till kyrkan och det var hans födelsedag så valde vi att följa med och wow vad mysigt det var att sitta där efter flera år. Älskar att sitta där och koppla bort allt och så kul att höra barnkören sjunga!

Anledning till varför jag åkte hem till öjn var för att gå en kurs. Seko Sjöfart är mitt fack när det gäller Destination Gotland och eftersom jag fortfarande är med i facket så fick jag chansen att gå en kurs med Seko. Vi hade tre lärorika dagar med ämnen som jämställt, avtal, rättigheter och massor med trevliga stunder under middagen, lunchen och även alla fikastunder. Fick verkligen en helt annan bild av facket men också vad massor med kunskap som man behöver veta. En bra kurs med ett bra gäng!

Införskaffade mig Capture One som kommer vara välbehövligt inom mitt yrke, det var på tiden!

Beställde en julkalender av StyleMood för flera månader sedan och min plan var ju magiskt tills jag beställde en resa till Thailand. Det gjorde att jag fick planera om min flytt som sker den 5 december och min resa sker den 13 december. Så då började jag fundera, jag skulle hinna öppna 5 luckor innan jag var tvungen att kasta med den i flytten för att packa med den till Thailand är inte den smartaste idén. Hade två olika alternativ, öppna hela julkalendern i mitten av januari eller öppna hela julkalendern innan den 5 december? Vad är bäst? Beslutet blev att öppna julkalendern medan jag var hemma på Gotland istället för att släpa med hela kalendern upp till Stockholm och sedan 2 veckor senare ska den skickas med i flytten. Så nu har jag öppnat hela min julkalender i förskott men det var det bästa lösningen trots att det förstör hela konceptet. Årets julkalender är SÅÅÅÅÅÅ bra!!

Packat, packat, packat och planerat. Snart går mitt flyttlass hem till Gotland och min plan är att jag enbart ska ha kvar saker som jag kan packa ner i min resväska till Thailand. Så jag kan inte ha inredning, kuddar, rekvisita, vinterjacka och 20 par skor för det kommer vara onödigt att packa ner i min resväska samt får det inte plats, haha. Jag måste planera smart nu när jag packar och tro mig, jag kämpar på. Tror jag gjort 5 olika listor med saker jag måste komma ihåg att göra innan flytt, under flytt och efter när det ska städas. Jag och mina listor.

Två dagar har jag varit assistent för Olivia (som jag hade praktik hos) Vi fotograferade/filmade till Cerveras vår kampanj som kommer ut senare och det var verkligen så kul att få vara med på något större där flera personer är inblandad i samma projekt. Ser fram emot resultatet som kommer ut i vår. Har även varit studiovärd i deras studio då Olivia och Jakob har haft andra jobb och någon måste ta hand om personerna som hyr studion. Känns väldigt kul att få fortsätta jobba med dem!

Beställt visitkort som förhoppningsvis kommer nästa vecka, är det något ni skulle vilja se?

Avslutade den här månaden med att fira min "födelsedag" som var i september både detta och förra året. Förra året gav Moa mig en middag och den lyckades vi klara av nu ett år senare. Men sedan fick jag även present för detta år och jag älskar verkligen mina två nya berlocker som sitter på mitt armband. Älskar verkligen den presenten. Haha, att vi firar födelsedagar i efterskott är något vi är duktiga på och speciellt när det tar över ett år att ta tag i och äta middag.

Checka av min lista är något jag jobbar med varje dag, det är massor med saker jag vill hinna med och vissa saker är mer prio än andra. En av sakerna på listan var att bjuda på tre saker ätbara saker som jag tjatat på under 2,5 år. Eftersom jag tjatat om saffranspannkaka, salmbärssylt och buffégurka från Gotland så måste jag även bjuda på det för att mina klasskamrater ska förstår hur underbart gott det är. Och nu har jag bjudit på det och det var uppskattat. Så är du på Gotland, missa inte att smaka dessa tre saker!

Älskar att hänga med ett kreativa personer och skapa nytt material. Moa hade ett nytt projekt som skulle göras och jag var hennes assistent en hel dag i studion. Det var 9 olika modeller som skulle sminkas och fotograferat. Det blev en väldigt bra dag med massor med härlig energi ifrån hela teamet den dagen.

Snön kom till Stockholm och jag trodde faktiskt inte att den skulle komma innan december. Nu är det vinter!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar