MÅNADENS HÄNDELSER UNDER MAJ

Summering

Trots att jag alltid ska påpeka att tiden bara springer iväg måste jag göra det den här månaden också. Känns knappt som jag hinner lära mig månad innan vi ska vända blad och börja på en ny. Den här månaden har varit full med deadline, resor och knappt någon tid till att göra egna projekt eller göra något på fritiden.


Startade månaden med att kliva upp överdrivet tidigt trots att det var en ledig/röd dag. Eftersom jag hade bokat in att jag skulle assistera Jakob Dahlström för ett fotojobb så var det bara att kliva upp. Och det blev en sjukt lyckad dag och det kändes verkligen så kul att få assistera någon annan man inte känner så väl. Ser fram emot att jobba med både honom och Olivia Jeczmyk i höst när min andra praktikperiod startar.


Den här månaden har jag inte varit på praktiken speciellt mycket men den är pga att vi åkte till Mallorca i två veckor och sedan har det varit ganska många röda dagar eller möten i skolan som jag varit tvungen att ta. Men den här veckan hade Studio CA ett väldigt roligt projekt som jag var med på. Filminspelning för ett företag och det var så lärorikt men även ett sjukt kul team. Nästa vecka blir min sista vecka hos dom och det känns väldigt tråkigt att behöva lämna dom!

Det finns en saker jag verkligen måste lägga till under månadens händelser är kopplad till Mallorcaresan. Ska berätta mer om hela resan men just nu är det bara en händelse som jag tar med i detta inlägg och det är drinken HUGO. Alltså min lycka när jag hittade Hugo på drinkmenyn blev en grej. För ett år sedan blev jag helt besatt av Hugo när jag befann mig i Italien och nu när jag var i Mallis hittade jag den på menyn. Den finns i Sverige också men har aldrig orkat förklara för någon vad den innehåller/vetat att det finns i Sverige men nu jäklar ska det bli ändring. Under den här resan började många dricka drinken och det blev en rolig grej!


Provdagarna har jag berättat lite snabbt om och det finns säkert inte speciellt mycket mer att berätta om men vi kör en dubbel på detta. Två hela dagar direkt efter resan satt jag och två andra i intervjuer med de nya studerande som söker till utbildningen. Jag blev nervös med alla studerande men jäklar vad spännande det var att höra olika idéer, förslag eller inblickar. Jag är verkligen så nöjd med dessa dagar och håller tummarna för alla.


Mitt sommarerbjudande av Destination Gotland kom för inte speciellt många dagar sedan och nu är det bara en vecka kvar innan jag påbörjar säsongen ombord. Erbjudandet var som en chock för mig, jag fick förfrågan av att vara första Kabinvärd i år. Och ni som läst min blogg tidigare vet att jag var det förra sommaren fast på nattpasset, detta år är det dag pass. Förra året var ganska tufft så jag fick funderar extra många dagar om jag ville tacka ja. Och efter att pratat med mina bästa kollegor så tackade jag ja till erbjudandet. Så nu testar jag på att vara första kabinvärd på dagtid och hoppas det är bättre.


Nu när det blev långhelg igen pga röda dagar passade jag på att lämna Stockholm för att åka till Örebro i drygt två dygn. Och det var verkligen på tiden, för jag och Ibbe har pratat länge om att ses men aldrig blivit av. Vi lärde känna varandra för ungefär våren 2016 och träffades en gång i Västerås men nu hade vi inte träffats på tre år. Alltså, det var verkligen så underbart att träffa honom. Absolut en av mina bästa killkompisar och jag älskar att vi inte behöver prata dagligen. Kom hem för några timmar sedan från Örebro, en bra resa och äntligen fick vi till träffen!


Känns som det inte är så mycket som hänt under den här månaden men det är ganska mycket om man tänker efter och speciellt när man inser att halva månaden befann man sig i Mallorca. Den här månaden har också bestått av många olika deadlines till kunder som vi gjorde arbete till och bara på en vecka är det 7 olika jobb som har levererats. Nästa månad (10 dagar) är det 7 stycken arbeten till som ska levereras. Så deadlines är något som tagit upp massor av tid denna månad.

Två gånger på väldigt kort tid har jag bara bestämt mig för att sluta eller börja med något och jag vet inte vad det kommer ifrån. Om JAG vill ändra på något så ser jag till att det sker, jag är ganska bestämd på så sätt. I två veckor har jag varit ute och sprungit minst 3 gånger varje vecka. Och det är tillräckligt eftersom min kondis ligger på minus 0. Att springa gör min mindre stressad och jag försöker verkligen klämma in en springtur trots tidsbrist!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Yasmine,
Vad häftigt att vara kabinvärd, jag håller tummarna att det kommer gå bra! 😃 Och bra kämpat med träningen! KRAM <3
yasmissy.blogg.se
Ida,
Verkar ändå som att du har haft en del att göra! Och Mallorca i 2 veckor också, såå härligt 😃
idanilssonphoto.se
Jasmine,
Jag håller med, månaderna passerar så fort! Svar: Tack för din ord. 😊 Kram
rosanatt.blogg.se
Julia Svensson,
Åh så gott!!
juliasvenssons.se
Verkligen!!
beattriicee.se
Har verkligen haft sjukt mycket att göra! Det var helt underbart! 😃
beattriicee.se
Men verkligen!
beattriicee.se
Tack sååå mycket finis! 😃 Och tack! KRAM <3
beattriicee.se
Johanna Utterberg,
Alltså wow så mycket du gjort under maj och så himla duktig du är som hinner allt, du är BÄST! <3 Stå ut sista dagarna med stressen nu, så får du sen komma hem och ha rosépremiär med mig och varva ner innan sommarens jobb börjar!! KÄRLEK TILL DIG BÄSTA VÄN, som jag saknar dig!!! <3
johannautterberg.se
Alltså, MAJ har varit KAOS. Men jäklar vad det känns bra att lämna en jobbig och stressig månad. Eller tror Juni kan bli minst likadan! Hhaha, jag kämpar de sista dagarna!!!! SAKNAR DIG OCH KÄRLEK TILL DIG!! <3
beattriicee.se