MÅNADENS HÄNDELSER UNDER FEBRUARI

Vill inte behöva diskutera att bloggen har varit tom i flera veckor under den här månaden men jag tänker att ni kanske vill veta vad jag gjort under tiden. Skulle kunna säga att jag knappt haft tid med något som är privat då det varit fullt upp exakt alla dagar förutom vissa dagar då jag knappt orkat lyfta upp datorn.

Startade månaden med att leverera musikvideon som mitt team hade jobbat med i tre veckor. Vår klass hade fem olika musikvideos som skulle göras för en uppgift tillsammans med en artist. Vi fick träffa den svenska artisten och visa upp vad vi gjort under tre intensiva veckor med inspelning, planering, klippning och massor av små fix som man inte tror behövs i processen. När låten släpps kommer musikvideon upp men tills dess kommer jag inte kunna berätta mer än att det är en svensk artist som vi jobbat med. Det var tre intensiva veckor med jobb dygnet runt men också väldigt kul och kreativt att göra en musikvideo till någon annan.

Fem olika stillebenprojekt har jag hunnit med under månaden, alla projekt är utanför skoltiden och levererade till bildbehandlare som jobbar med att redigera bilderna. Ska bli väldigt roligt att visa alla egna projekt när det är klart. Men det har varit underbart att bara boka studion och göra egna projekt till min egen portfolio.

Har assisterat Moa när hon haft ett eget projekt i studion med modeller och MUA. Kommer bli otroligt roligt att få se hela projektet sedan.

Tre veckor med undervisning av Pia Ulin har passerat där vi jobbar med inredning. Tre uppgifter med planering, fotografering och redigering av bilder har vi hunnit med på tre veckor. Två inredningsuppgifter var mot kund medan sista uppgiften var att fotografera ett valfritt hem. Inredning blev verkligen något nytt som jag började tycka om och Pia är en underbar person som vi haft otroligt roligt med. En lärorik kurs med massor av skratt, idéer och tips.

Sökt cirka tolv olika praktikplatser där många varit tvungna att tacka nej medan andra inte svarat. Men två av alla platser har svarat och jag har träffat båda platserna. Båda verkar vara positiva med att jag ska hänga med dom medan jag sitter och har beslutångest. Vi går ut på praktik under Mars månad och jag behöver verkligen bestämma mig och komma fram med något. Men förhoppningsvis avslutar jag månaden med att veta vart jag ska ha praktik första perioden.

Trots att jag knappt haft tid för mitt privata liv så bokade jag en resa ner till Gotland där jag spenderat fyra dagar tillsammans med vänner och familj. En heldag med min familj där vi åt lunch och umgicks, en kväll med min kära vän Humlan där det blev lite drinkar och snack, en mys kväll med min syster där vi bara snackade och åt god mat men sedan blev det också en sväng förbi min andra syster som fick två söta tvillingar i januari. Wow, så underbart att bli moster för fjortonde gången.

Spenderade även två dagar tillsammans med Johanna som ni kanske sett eller hört om redan. Första dagen spenderade vi i hennes barndomshem där hon gjorde lite projekt och där jag fotograferade det sista projektet som vi hade med inredningskursen som kommer upp lite senare när allt är redigerat och färdigt. Kvällen spenderade vi med vin och tacos kväll med massor av snack i olika ämnen. Andra dagen spenderade vi med att bara sitta och förbereda blogginlägg, peppa varandra, fixa hemsida, dricka kaffe och snacka idéer. Två extremt bra dagar med massor av energi och mys, detta är något jag borde göra oftare!

Träffade Matilda för ungefär två veckor sedan då vi fotograferade i skolansstudio. Om ni följer henne på bloggen har ni säkert läst det fina inlägget där hon skrev om dagen, så fint! Vi träffades en söndag och körde en halvdag i studion. Det blev massor av olika outfits och bilder från dagen. Just nu ligger bilderna från den dagen i redigeringsprocess och när dom är färdiga kommer ni få se bilderna från våran fotograferingsdag. Fantastiska bilder verkligen!

Byggt om hela min hemsida igen trots att jag bara skulle publicera hela hemsidan i början av året. Så snart är den redo för leverans, vilket är så spännande. Förhoppningsvis bygger jag inte om hemsidan igen och kör på det jag har just nu med massor av material och bilder. Så håll ut lite till innan den blir publicerad.

Fått bekräftat att jag ska åka iväg till Mallorca under maj månad tillsammans med några som går samma utbildning som mig. I den här resan kommer det ingå en kurs som handlar om inredning vilket jag verkligen är taggad på eftersom jag nyss haft en grundkurs om just inredning. Så taggad för en resa inbokad!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar