MÅNADENS HÄNDELSER UNDER AUGUSTI

Månad, överblick
Okej, I KNOW. Ingen behöver säga något för jag förstår själv att det är galet, jag vet att det kan ske några små pauser i bloggen, men inte en hel månad utan att säga något? Och speciellt inte när jag har mängder med färdiga inlägg. I know. Det är konstigt men sanningen är att jag inte använt min dator i sommar och när jag kom tillbaka till huvudstaden så drunknade jag direkt i långa dagar där det inte fanns tid till att skriva mer än två meningar. Men ni ska få en överblick om hela augusti!Månaden startade med en av mina höjdpunkter varje år, alltså KUBB-VM. Flera lag ifrån olika länder eller delar ifrån Sverige kommer till Gotland för att spela kubb. Brukar säga att KUBB-VM är starten på sommaren samtidigt som det är slutet av sommaren. Den helgen känner jag mig hemma eftersom det är där jag växte upp. Men tillbaka till händelsen, man spelar kubb, dricker, solar, campar och umgås med alla människor. Vi spelade hyfsat bra med tanke på att vi inte tränat.

Hela helgen bodde jag i tält och vi hade en bra campingplats med ett gott sällskap. Vi har väldigt sällan vädret med oss och tyvärr inte detta år heller. Kan ni tänka er att jag sov i tält när det endast var 7 plus grader på nätterna, jag hade alla kläder som fanns men fick inte tillräckligt med värme. Men jag klarade av det och blev inte sjuk efteråt vilket jag tycker är konstigt. Men nästa år måste vädret vara med på min sida för nu var det länge sedan vädret levererade.

Man skulle kunna tro att jag hunnit med massor i sommar men i själva verket har jag inte ens badat eller solat. När jag fått minsta lediga tid har jag vilat och sovit för att ladda batterina inför en ny arbetsvecka. Men en roadtrip lyckades jag hinna med på min frivecka. Bilen gick till Fårö och det var tillsammans med min syster. Vackra Gotland, blir lycklig i själen av att andas friskluft och bara få njuta av alla vackra vyer som finns!Varje dag jag inte hade något inbokad så gick jag upp tidigt för att hänga med min lillasyster medan hon jobbade. Hon kör bud så jag åker egentligen bara med för att hålla sällskap och för att spendera tid med henne. Kvalitétstid för mig att bara få umgås med henne eftersom hon är min andra halva!Fått umgåtts med små söta kattungar. Hur söta är inte dessa två varelser som nu har ett nytt hem?!

Innan jag lämnade Gotland för att åka tillbaka till huvudstaden så lyckades jag hinna med två utgångar. En kväll med min bror och syster som blev väldigt dyr men jag hade väntat på den stunden så länge att få gå ut med mina syskon som fungerar på samma sätt som jag gör. Dagen efter var jag kanske inte lika taggad men jag gick på personalfesten och festade med alla kollegor ifrån båtarna. Så två utgånget direkt efter sig avslöt jag min sommar.Sista arbetsveckan ombord på båten var blandade med känslor men det var som resten av sommaren också. Kunde inte bestämma mig om jag skulle tycka det var skönt att sluta eller om jag ville stanna kvar och jobba. Man ska komma ihåg att sommaren är den tuffaste tiden att jobba ombord på båten men det är också då man inte vill gå kort och ha alla rutiner färdiga. Det var även mitt andra år som 1:e Kabinvärd och det är mycket jobb som görs och att se till att saker rullar på kräver tid och energi. Jag tycker att jag klarade av det väldigt bra trots hinder längs vägen under hela sommaren.

Direkt när jag kom till Stockholm började jag städa, packa upp och sen resa bland mina saker. Borde kanske gjort tvärtom men jag var inte så smart just då när jag startade. Levde i kaos en vecka eftersom jag inte hade speciellt mycket tid efter praktiken, men mitt rum ser klokt ut nu och min garderob har blivit mindre pga jag rensade kläder, packade ner mina sommarkläder och andra saker jag inte behöver. Kanske börjar få lite separationsångest av att snart flytta!Två veckor av min praktik har passerat redan och det är min sista praktik period. Den här perioden hänger jag med Olivia och Jakob som sitter på studio 22. Än så länge har jag hängt med Jakob där vi har riggat upp/ner studion, fotograferat för två kunder och annars har jag suttit i flera timmar med att redigera. Det har varit långa dagar så när jag kommit hem har jag somnat och min vardag/privatliv har fått lida rejält men förhoppningsvis blir det lugnare snart.

Förra helgen som även var min första helg i Stockholm så hängde jag med Sofia för att vara hennes assistent på ett fotojobb hon hade. Hon skulle fotografera ett After Ski party och det var väldigt mysigt att bara mingla runt och hjälpa Sofia om det behövdes. Och dagen efter var vi på Rix Fm festivalen som var i Kungsträdgården.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Julia Svensson,
Åh så kul!!
juliasvenssons.se
Linn,
Sötaste katten jag sett ju!!! Kram
nouw.com/linndossing
Celine,
Katterna kan vara bland det absolut sötaste jag sett! Orkar inte ens <33
nouw.com/celinelundqvists
Pauline,
vad roligt inlägg, herrgud så söt katt
lillafrokenhurtig.blogg.se
visst är katterna söta?
beattriicee.se
Verkligen!!!
beattriicee.se
Verkligen!!
beattriicee.se
Såååå söta, alltså man dör! <33
beattriicee.se
lindajanssons,
Blir alltid så sugen på att ta mitt fotointresse till nästa nivå. Är jag kikaren här. Tack för att du i spirerar mig:)
lindajanssons.com/
Aww, tack hjärtat!! <3
beattriicee.se